23948sdkhjf

TriVision skaber nye muligheder på det svenske marked

| Medlemsnyhed | Indrykket af Trivision A/S

Vi er glade for at kunne annoncere vores nye partner på det svenske marked: Mobergs Produktkontroll.

Vi er glade for at kunne annoncere vores nye partner på det Svenske marked: Mobergs Produktkontroll.

Mobergs Produktkontroll er en innovativ virksomhed indenfor produktudvikling og højteknologiske agenturer. Kvalitet er en kernesag i Mobergs for både produkter og service, hvor miljøvenlig teknologi også er et stort fokuspunkt. Samarbejdet mellem TriVision og Mobergs er derfor en helt naturlig udvikling da begge virksomheder søger at eliminere afvigelser i kvalitet af fødevareindpakning, samt reducere madspild i produktionsfasen.

”Mobergs Produktkontroll er en ideel partner for TriVision, vores mål og visioner ligger meget tæt op af hinanden og vi er derfor glade for at vi sammen kan arbejde frem mod en mere bæredygtig og kvalitetsbevidst fødevareproduktion i Norden” siger Jesper Bach, administrerende direktør for TriVision.

”TriVision’s løsninger indenfor kvalitetskontrol af emballage er uforlignelige, den nytte de kan bringe til fødevareproduktionen har allerede gjort en enorm forskel for talrige virksomheder rundt om i verden. TriVision har stor erfaring med at højne kvaliteten af emballage og automatisere kvalitetskontrol processer, så vi glæder os meget til at medvirke til at udbrede ny teknologi og skabe konkurrencemæssige fordele for vores kunder i Sverige” siger Fredrik Moberg, administrerende direktør for Mobergs Produktkontroll.

Begge virksomheder har stor erfaring indenfor fødevareteknologi og søger at styrke og konsolidere nordiske virksomheder på det globale marked. ”Teknologien til at skabe de fordele nordiske virksomheder har brug for findes allerede, nu handler det bare om at få udbredt teknologien” slutter Fredrik Moberg af.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Trivision A/S

Pakhusgården 16
5000 Odense C
Danmark
Trivision A/S

Send til en kollega

0.089