23948sdkhjf

EFSEN er nomineret til ICE Awards 2019 - Stem på den banebrydende teknologi ICAD®

| Medlemsnyhed | Indrykket af EFSEN UV & EB TECHNOLOGY (Efsen Engineering A/S)

EFSEN UV & EB TECHNOLOGY har to teknologier nomineret i årets ICE Europe Awards.

Stem på ICAD®

Stem på P-LED

Ved at stemme på EFSEN før den 19. februar, støtter du indsatsen for sikrer UV produkter.

Vores proprietære ICAD®-teknologi er en af de nominerede på dette års ICE Europe Awards i kategorien 'Digital Converting Solutions'. ICE Europe præsenterer ICE Awards for at ære udstillingsvirksomheder fra converting branchen for best practice, innovationer, ekspertise og fremragende præstationer.

ICAD®-teknologien er en af de vigtigste udviklinger for UV-industrien. For første gang giver teknologien mulighed for løbende overvågning af aktuelt UV-output under produktionen. Vi er stolte over, at ICAD® teknologien giver et højere niveau af proces sikkerhed end det generelle UV-marked. Desuden giver ICAD® mulighed for indbygget og automatisk justering af effektniveauet for ensartet og specifik strømfordeling over hele UV LED området.

ICAD®-løsningen er integreret i vores UV LED-system P-LED designet til converting og trykning. Vores P-LED er præsenteret i kategorien 'Efficient Production Solutions' på Awards.

Stem venligst nu

Vinderne vil blive fundet ved en verificeret online website. Stem før den 19. februar 2019. Vinderne af hver kategori vil modtage en prestigefyldt pris under en officiel ceremoni den 12. marts 2019 på ICE Europe 2019. Alle udstillere og besøgende på ICE Europe 2019 inviteres til at deltage. 

Læs nyheden på vores hjemmeside

Medlemsnyhed

Send til en kollega

0.132