23948sdkhjf

Bliv bedre klædt på - så du kan sikre værdi for din kunder

| Medlemsnyhed | Indrykket af DTU Food Tech

DTU tilbyder efteruddannelseskursus for medarbejder i fødevareindustrien og produktionsvirksomheder, kurset giver indsigt i hygiejnisk design, der er afgørende for fødevaresikkerhed og effektiv kvalitetsstyring

Kurset foregår ved DTU Center for Hygiejnisk Design, DTU Fødevareinstituttet.

Centeret er som det eneste i Danmark et DANAK akkrediteret og EHEDG autoriseret testcenter, som certificerer efter European Hygienic Engineering and Design Group (EHEDG) guidelines.

Derfor opnår deltagerne på kurset en helt unik kombination af state-of-the-art viden med hands-on aktiviteter og praksisnær indføring i hygiejnisk design af meget erfarne undervisere, der også aktivt er involveret i projekter med industripartnere.

Den 12 og 13. marts 2019

DTU Center for Hygiejnisk Design - DTU Fødevareinstituttet

Kemitorvet bygning 202

Lokale 1005

2800 Kgs. Lyngby

Tilmelding til Lissi Holm, lihol@food.dtu.dk

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
DTU Food Tech

Kemitorvet
Bygning 201
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
DTU Food Tech

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.118