23948sdkhjf

INTERNORGA - Europas største fagmesse inden for catering, restauration, konditori- og hotelbranchen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Standesign A/S

Året udgave af INTERNORGA finder sted i Hamborg 15.-19. marts og byder på et hav af nyheder inden for food trends, køkkenteknik, borddækning, lækkert bagværk og smagfulde drikkevarer.

1.300 udstillere fra 25 forskellige lande står klar til at byde velkommen og de fyldte messehaller midt i Hamborg by igen summe af liv og dufte lifligt af mad.

Messen forventer igen i år ca. 93.000 besøgende, typisk indkøbere og andre beslutningstagere fra engrosvirksomheder, som leverer til storkøkkener, hoteller, catering- og restaurationsvirksomheder, bagerier samt konditorier. Men også restauratører og andre erhvervsdrivende fra branchen, som søger ny inspiration og produktnyheder.

Veganske føde- og drikkevarer er for alvor slået igennem hos både forbrugerne, restauranter og detailhandlen. Denne trend spås til at blive en endnu større del af fremtidens fødevaremarked, derfor er det naturligvis også et tema, der sættes fokus på under dette års INTERNORGA messe. INTERNORGA samarbejder med den internationale ernæringsorganisation ProVeg og på messen udstilles der en række spændende kødløse alternativer. Det er nemt at finde udstillere i dette segment, da de er markeret med et V i INTERNORGAs App.

Under messen kan man også opleve INTERNORGA-kongresserne, som er nogen af de vigtigste trækplastre for beslutningstagere over hele verden. Især Foodservice Forum, som er den største professionelle catering-konference i Europa, er meget populær og tiltrækker 2300 deltagere.

Det gode bagerhåndværk og de kommende trends indenfor bagværk og konditori sættes i centrum i Back Stage og i det velkendte diskussionsforum Baker´s Blue Box. Som noget nyt, har INTERNORGA også åbnet ”Bäckertheke” – her bliver godt brød til gode snack.

Drikkevarer har også stor bevågenhed på messen. Sidste år havde CRAFT SPIRIT Lounge premiere og udvider allerede i år, så destillerier og andre producenter af hjemmelavet spiritus, kan udstille Gin, Whisky, Rom og Vodka i alverdens smagsvarianter. Her vil der være stor mulighed for at finde nye spændende varer til restauranter, barer og caféer.

CRAFT BEER Arena havde sin debut i 2015 og er for længst blevet en fast del af INTERNORGA. Her kan man finde spændende specialøl for en hver smag.

Af andre spændende tiltag, kan nævnes konkurrencen Next Chef Award, hvor unge håbefulde kokketalenter konkurrere om at blive ”the next chef” og selvfølgelig det imponerende SKYWALK Table, som viser nogen af de nyeste og flotteste trends indenfor borddækning.

For yderligere informationer om messen eller bestilling af fribilletter, er du meget velkommen til at kontakte Elisabeth Nørgaard på tlf. 2041 7966 eller på info@hamburg-messe.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Standesign A/S

Alsvej 2F
5800 Nyborg
Danmark
Standesign A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.13