23948sdkhjf

Nordic Retail åbner kontor i Stockholm

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordic Retail A/S

I takt med stigende kundeefterspørgsel på detailløsninger i Sverige – heriblandt varesikringsløsninger, kameraovervågning og butiksindretning – har Nordic Retail besluttet at

udvide sin bemanding af det svenske marked og tilmed åbne et nyt kontor i Stockholm.

Nordic Retail ekspanderer i Sverige med flere nye sælgere og teknikere samt et nyt kontor i Arlanda lufthavn lige nord for Stockholm, der tilsammen skal give en bredere og mere effektiv dækning af Sverige.

Kontoret, som ligger på Vingvägen 4 i Arlanda lufthavn er et supplement til Nordic Retails eksisterende base i Ronneby i Blekinge, som fortsat vil være virksomhedens svenske postadresse.

Det nye Stockholmskontor er dermed en udvidelse, der skal fungere som base for aktiviteter i de nordligere svenske områder, hvorfra sælgere og teknikere kan nå hurtigere og bredere ud til kunderne, og dermed yde en bedre service.

Udvidelsen af salgs- og servicestyrken samt åbningen af det nye kontor i Stockholm kommer efter, at det svenske marked de seneste år har vist gode væksttal og dermed et stort potentiale for udvidede aktiviteter.

Se vores Svenske profil her

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordic Retail A/S

Brydehusvej 30 L-M
2750 Ballerup
Danmark
Nordic Retail A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109