23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Komplette løsninger til slicing og pakning af kød- og pølsevarer

På IFFA 2019 viser MULTIVAC komplette linier og automatisering til kødforædlingsindustrien

Under sloganet “The DNA of Better Packaging and Processing” udstilles flere automatiske linier til slicing, portionering og pakning af forskellige kød- og pølsevarer i hal 11.1. Desuden gennemføres live-demonstrationer af MULTIVAC slicere og TVI portioneringsudstyr i en pavillon uden for hal 11.

En meget bevidst udvidelse af produktprogrammet til forædling betyder, at MULTIVAC som eneleverandør nu kan tilbyde sine kunder højkapacitetsudstyr til forædling og pakning af kød- og pølsevarer, både som individuelle enheder og som integrerede løsninger.  Produktporteføljen rækker fra slicere og portionering til alle typer transportbånd og robotter til vending, orientering og ilægning af produkterne.

Tre pakkelinier udstilles på IFFA 2019; én af dem med integreret slicing eller portionering. Udover effektiv sammenkobling af slicer eller portioneringssystem med efterfølgende pakkemaskine, skal man altid være særligt opmærksom på, at de slicede eller portionerede produkter transporteres skånsomt og præcist til pakkemaskinen. MULTIVAC tilbyder forskellige banebrydende løsninger til dette formål som f.eks. MULTIVAC horisontal loader eller forskellige håndteringsløsninger, så de skårne eller portionerede produkter placeres skånsomt og hygiejnisk i pakkemaskinen – alt dette på mindst mulig plads.  

Derudover er forskellige løsninger til etikettering, inspektion, vending og kartonpakning integreret i linierne. Alle enheder, som er tilpasset hinanden, kan kontrolleres via pakkemaskinens betjeningsterminal. Resultatet er en præcis, reproducerbar og transparent kontrolproces, som håndteres med minimal indsats.

Komplette løsninger til slicede varer i dybtræk

På messen udstilles en pakkelinie til slicede produkter bestående af en R 245 dybtrækningsmaskine og en højkapacitetsslicer S 1600. Sliceren er udstyret med fuldautomatisk produkttilførsel og med den innovative sliceteknologi sikres høj skærehastighed med op til 1.600 præcise skiver pr. minut. Portioneringssystemet kan håndtere næsten enhver portioneringsopgave – fra præcis placering af pølse-, skinke- eller osteskiver i taglagte, lige eller forskudte, stablede portioner til taglægning af papirtynde produkter og foldning af de enkelte skiver.

Automatiseret portionspakning af fersk kød

Endvidere vises en automatiseret løsning til portionspakning af fersk kød.  Som for pakkelinien til slicede produkter er R 245 dybtrækningsmaskinen hjertet i denne linie.  Et integreret GMS 1600 twincut portioneringudstyr med tredimensionel formning sikrer præcise portioner af ferske og frosne kødprodukter (med og uden ben) med maksimal udbytte og portioneringskvalitet. Sidst men ikke mindst på minimal plads og omkostningseffektivt, da ekstra kødpresser ikke er nødvendig.

Pakning af sliced, fersk kød i PaperBoard skinpakker

MULTIVAC præsenterer en automatisk traysealerlinie til pakning af sliced, fersk kød med GMS 520 singlecut portioneringsudstyr. T 800 traysealeren, som kan designes til individuelle behov, er særligt velegnet til MAP-pakker og MultiFreshTM skinpakker i store serier.  På messen vises pakning af sliced, fersk kød i PaperBoard skinpakker. Disse MultiFreshTM pakker er baseret på udskårne plader, som ikke blot har et attraktivt design, men også nemt kan genanvendes. Portioneringsudstyret fra TVI kan håndtere alle typer rødt kød og fjerkræ i enhver konsistens og portionsstørrelse med lavelave driftsomkostninger.  Som sidste opgave i processen påsættes en full-wrap label automatisk på PaperBoard skinpakker vha. et L 310 båndanlæg.

 

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.07