23948sdkhjf

Ny U.S. GAUGE Webstore – Simpel konfigurering og bestilling af kvalitets manometre!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ametek Denmark A/S

AMETEK STC, en af verdens førende producenter af manometre, membranforseglinger mm. lancerer ny webstore med forbedrede sammenligningsmuligheder samt en enkel konfigurations- og bestillingsproces, til gavn for den daglige bruger.

AMETEK STC har netop lanceret en ny webstore for deres US Gauge og PMT trykprodukter. Webshoppen gør det hurtigt og nemt at finde præcis det manometer, der er nødvendigt for den individuelle industri eller applikation.

Med den nye webshop kan brugerne bestille direkte fra hjemmesiden i stedet for at gå gennem en lokal distributør. Den nye butik indeholder en let forståelig konfigurering, tabeller og sammenligningssider, der alt sammen hjælper brugeren med at finde den bedste løsning på få minutter.

US Gauge er lagerførende med mange produkter, blandt andet de populære P500 og 656 væskefyldt manometer.

P500 modellen er en almindelig kommerciel måler, der er i stand til at måle vakuumtryk, overtryk eller sammensætningsmålingstryk. Denne bourdon rørtrykmåler har fosforbronze eller beryllium/kobberrør med messing fitting. Huset er sortlakeret stål hvilket giver en god holdbarhed. Alle målestørrelser opfylder ASME B40.100 Grade B-nøjagtighed (3-2-3%) og varierer fra vakuum til 5000 psi. De er også tilgængelige i low mount eller center back tilslutninger, og størrelser varierer fra 1,5 "til 4,5".

Model 656 er en væskefyldt trykmåler, der er egnet til ætsende miljøer inden for de kemiske, petrokemiske, raffinerings, kraft/varme, marine, fødevare eller farmaceutiske industrier. Væskefyldte trykmålere er ideelle til anvendelse på udstyr, hvor der kan opstå for stor vibration og pulsation, eksempelvis ved pumper, kompressorer og værktøjsmaskiner. Væsken minimerer effekten af ​​rystelserne, beskytter målerens indre, og giver kontinuerlig smøring på mekanismen, hvilket øger målerens levetid.

US Gauge er en af ​​verdens førende leverandører af trykmålere, membranforseglinger, temperaturmålere og termoelementbeslag i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. US Gauges produktlinje blev grundlagt i 1904 og omfatter en bred vifte af måleinstrumenter, fra vakuum til 23.000 psi, i enkelt- eller dobbeltskalaer. Manometer diametre varierer fra 1,5 "til 6", med messing, 316 rustfrit stål eller Monel internals.

Få yderligere information om U.S. Gauge og U.S. Gauge Webstore kontakt venligst:
US Gauge webshop.ametekusg.com
usg.sales@ametek.com

Lisbeth Harpsoe
Marketing Manager, AMETEK STC
Lisbeth.harpsoe@ametek.com

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ametek Denmark A/S

Gydevang 32-34
3450 Allerød
Danmark
Ametek Denmark A/S

Send til en kollega

0.131