23948sdkhjf

Ny tilbudsavis med alt til storkøkken

| Medlemsnyhed | Indrykket af KPA Company ApS

Vores nye tilbudsavis er netop kommet online. Masser af gode tilbud på kvalitetsmaskiner, tilbehør og budgetvarer.

Vi er specialister i storkøkken og har 10.000 m2 lager fyldt med alt det storkøkkenudstyr du kan drømme om. Køb af storkøkken handler om tillid og det er vigtigt du vælger en leverandør du stoler på. Vores kunder stoler på os og faktisk er vi den hurtigst voksende leverandør af storkøkken i Danmark.

Forståelse for din situation og dit behov er vigtigt. Vi ved at dit nye storkøkken skal være af god kvalitet, så du ikke har unødige driftstop. Vi ved også at du skal have hurtig hjælp når noget går galt. Det er desuden et nøgleord for os, at du får det rigtige udstyr til den rigtige pris. Vores sælgere er ikke på provision og vores filosofi er, at vi hellere vil sælge dig det rigtige storkøkken og så håbe på du kommer igen end at sælge dig det køkken vi tjener mest på. Det mener vi giver dig og os den bedste forretning på lang sigt.

Vi har altid stort udvalg af nye, brugte og demovarer på lager. Hver dag sender vi massevis af udstyr til hele landet. Fra vores 10.000 m2 store lager kan vi altid levere et komplet storkøkken indenfor 24 timer.

SE TILBUDSAVISEN HER 

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
KPA Company ApS

Rømersvej 33
7430 Ikast
Danmark
KPA Company ApS

Send til en kollega

0.119