23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Restaurantinventar.dk har alt i møbler indenfor og udendørs

Vi har alt i møbler til Cafe, kantine, restaurant og forsamlingshuse hos Restaurantinventar.dk

Restarantinventar.dk leverer det mest efterspurgte udvalg af møbler og inventar til restauranter, cafeer, pizzariaer, kroer og andre professionelle brugere til markedets bedste pris. Vores strategi er det rigtige inventar til den rigtige pris. Vi tager altid udgangspunkt i kundens behov og indretningsønsker. Om du blot mangler fire nye stole til din cafe, restaurant eller dit pizzaria eller om du søger en større indretning, så kan du altid tage fat i os. Vi står altid klar til at hjælpe dig.


Vi er uafhængige af vores leverandører, vi køber direkte ind og vi eftersom vi samtidig er økonomisk uafhængige, indhenter vi altid store kontantrabatter hos leverandørerne, der kommer dig som kunde til gode.
Vores udvalg af udelukkende professionelle møbler og inventar ændrer sig hele tiden i takt med vores kunders behov. Vi har også mulighed for at finde andre møbler end dem på vi har lige nu, I er altid velkommen til at spørge os. Så hvis du søger en barstol, et specielt understel, en bordplade, en polsterstol, et barbord, eller andet til din professionelle indretning, så er restaurantinventar.dk det rigtige sted.

https://restaurantinventar.dk/  

KPA Company ApS
Rømersvej 33
7430 Ikast
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK18066904
P nummer: 1001423462

Kontaktperson

RHK

Send til en kollega

0.047