23948sdkhjf

Nødbruser fra DENIOS

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Nødbruser og/eller øjenskyl skal være til rådighed, der hvor farlige situationer kan opstå med kemikalier og andre skadelige væsker.

Beskyttelse af øjnene og ikke mindst kroppen er yderst vigtig ved håndtering af farlige væsker, og hvis uheldet sker, skal hjælpen være tæt på.
Nødbrusere findes på flere og flere virksomheder i Danmark, heldigvis anvendes de sjældent, men er uheldet ude, kan en nødbruser mindske risikoen merkant for permanente skader. Ved uheld med aggressive kemikalier, forbrændinger eller lignende, er hurtig og grundig skylning af krop og/eller øjne den mest effektive måde at begrænse skadens omfang på.  

Denne nødbruser fra DENIOS har integreret øjenbruser og er nem at betjene ved hjælp af et håndtag i rustfrit stål. Bruseren er lige ledes lavet af materialet rustfrit stål, og giver derfor optimal beskyttelse mod korrosion.  Perlatorerne i brusehovedet sørger for, at der dannes hvirvler i vandet og sikrer en grundig skylning.  
Vanddosering (kropsbruser) er > 60 l/min. ved 2 bar strømningstryk
Vanddosering (øjenbruser) er > 12 l/min. ved 2 bar strømningstryk.

Hos DENIOS forhandler vi øjenbrusere og nødbrusere i overensstemmelse med den europæiske standard EN 15154-1 og 15154-2
Nødbrusere fås til montering på væggen, i loftet eller fritstående.

DENIOS har mere end 20 forskellige varianter af nødbrusere på webshoppen, se det store udvalg her: 

Skulle du have spørgsmål, eller har du brug for rådgivning, så sidder vi klar ved telefonen på 7624 4080 eller send en mail til: info@denios.dk

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Send til en kollega

0.094