23948sdkhjf

Kvalitet til et 12-tal!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Skanem Hobro A/S

Kvalitetssikring hos Skanem Hobro A/S

Kvalitet fylder meget i hverdagen og for at følge med udviklingen og stigende kundekrav om højere kvalitet, investerede vi i 2016 i et nyt Vision-kontrolsystem. Systemet fungerer som trykkerens forstærkede øjne under produktion - en 100% kontrol af alle etiketter.

Vores ISO9000 og FSSC22000 certificeringer danner tilsammen rammerne for et godt og grundigt kvalitetsniveau, som Vision-kontrollen er med til at forstærke.

Et skarpt øje

– en 100% Vision-kontrol under produktion registrerer fejl i etikettens design og farver, som et menneskes øjne normalt ikke vil opdage. Resultatet er, at vi opdager fejl med det samme de sker og derved kan korrigere straks  og undgå unødigt spild.

Fra 2016 – 2018 har vi bl.a. ved hjælp af Vision-systemet opnået en væsentlig reduktion i vores reklamationer. Vi er stolte over den lave reklamationsprocent på under 0,5 % af de flere milliarder etiketter vi producerer hvert år.

En sidegevinst

Ud over en bedre etiketkvalitet og nedbringelsen af reklamationsprocenten, har vi som en sidegevinst også opnået en reduktion på vores råvarespild.

Ud over investeringer i systemer og automatiske løsninger, er det også vores gode veluddannede medarbejdere, der er en væsentlig og afgørende faktor for at holde en god kvalitet på toppen!

Dem er vi heldigvis rige på.

Hold dig opdateret!

Der sker snart noget nyt i Skanem Hobro A/S – der er spændende nye kundeløsninger på vej i 2019 – følg os her og på Skanem LinkedIn.

Vil du høre mere om os – se www.skanem.com og Skanem LinkedIn

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Skanem Hobro A/S

Sjællandsvej 7
9500 Hobro
Danmark
Skanem Hobro A/S

Send til en kollega

0.141