23948sdkhjf

En stærk partner igennem 25 år

| Medlemsnyhed | Indrykket af WILLBRANDT Gummiteknik A/S

De fleste af os genkender sikkert ikke navnet WILLBRANDT, når vi hører det, men faktisk er de en del af mange menneskers hverdag. Og torsdag d. 14/3-2019 kan de fejre, at det har været sådan i 25 år.

Når du sidder i toget, kan du se deres gummilister omkring vinduer og døre, og hele motorrummet under kupeen er fyldt med produkter fra WILLBRANDT, som alle er medvirkende til at gøre din togrejse behageligere.

Om vinteren, når du ser en sneplov køre forbi, så kommer gummiskæret højst tænkeligt også fra WILLBRANDT. Faktisk har de specialiseret sig i svingningsdæmpning i mange forskellige situationer, lige fra ophæng af elektronik på skibe i høj sø til dæmpning af vibrationer fra maskiner og i nacellen på en vindmølle.

WILLBRANDT er oprindeligt et tysk firma, som blev startet i 1892. Men for 25 år siden startede de altså et datterselskab i Danmark, og koncernen har nu 2 underafdelinger i Tyskland og sidste år åbnede de et domicil i Frankrig.

Johnny Anekjær har været administrerende direktør siden 2005, hvor der kun var 2 ansatte i Bjæverskov. Han moderniserede virksomheden og så tog det fart. WILLBRANDT flyttede til de nuværende lokaler i Haslev og vækstede stort. Hele 5 gange er de blevet udnævnt til Gazelle og i dag tæller virksomheden 15 dedikerede medarbejdere.

Det begynder at give pladsproblemer i de nuværende lokaler, og man har derfor valgt at købe en stor grund på Grønlandsgade 9 i Haslev, hvor der bliver bygget et helt nyt domicil, som forventes at indvies i 2020.

Det vil give plads til mere lager og ikke mindst flere nye muligheder for at hjælpe deres kunder med de udfordringer, der nu måtte komme.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
WILLBRANDT Gummiteknik A/S

Finlandsgade 29
4690 Haslev
Danmark
WILLBRANDT Gummiteknik A/S

Send til en kollega

0.195