23948sdkhjf

40 år med kloden som arbejdsplads

| Medlemsnyhed | Indrykket af Alfa Laval Nordic A/S

Jubilaren Per Schultz Raahauge er ansvarlig for kundeservice hos Alfa Laval i Nakskov

Udgangspunktet er Nakskov – men arbejdspladsen er jorden rundt. Og sådan har det været i ganske mange år for Manager Per Schultz Raahauge, der mandag 1. april kan fejre 40-års jubilæum hos Alfa Laval på Stavangervej 10 i Nakskov.

Som leder af kundeservice har han tæt kontakt til kunderne verden over, og besøger dem jævnligt. Fabrikken indgår i den svenskejede koncern og producerer membraner – og dem er det god brug for inden for eksempelvis produktion af fødevarer, medicin, enzymer og til håndtering af spildevand.

Populært sagt er membranerne højteknologiske sigter, der sørger eksempelvis for at fjerne urenheder og mikropartikler i vandet helt ned på molekyleniveau. Det handler også om at spare energi og have en positiv miljøeffekt.

Efter en del år i forsvaret ville Per S. Raahauge gerne tilbage til hjembyen Nakskov, og da firmaet – som for 40 år siden var en del af De Danske Sukkerfabrikker – søgte en medarbejder til at stå for bl.a. shipping, var det oplagt at søge jobbet, da han oprindelig var uddannet skibsmægler.

De 40 år har arbejdet været særdeles skiftende, ligesom firmaets navn: Det blev købt af den amerikanske koncern Dow Chemicals i 1989 for otte år senere at blive solgt til Danish Separation Systems, hvor hovedparten af medarbejderne købte aktier:

- Vi ville noget med det her firma – og fra at være en del af en stor, international koncern skulle vi starte forfra og bygge firmaet op. Det var smadderspændende, fortæller han, og glæder sig over at medarbejdertallet siden er øget over tid, og omsætningen næsten firedoblet under ejerskabet af Alfa Laval, som købte firmaet i 2003.

Jubilaren Per Schultz Raahauge er ansvarlig for kundeservice hos Alfa Laval i Nakskov

Den militære baggrund gjorde at Per S. Raahauge kom ind i Hjemmeværnet, hvor han på et tidspunkt var næstkommanderende for Lolland-Falster, og i dag er han vagthavende officer i staben. Junior Chamber tog i mange år også en del af fritiden. Hvor han både var regionsformand og med i landsrådet. 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Alfa Laval Nordic A/S

Alfa Laval Nordic A/S
Maskivej 3
2860 Søborg
Danmark
Alfa Laval Nordic A/S

Send til en kollega

0.11