23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Online analyse af drikkevand

Vores analysesystem til overvågning af vandkvaliteten på drikkevand eller procesvand kan sikre, at du til enhver tid kan være tryg ved dit vand

Bürkert Danmark kan tilpasse systemet helt efter dit behov og f.eks. samle alle systemets analyse- og elektronikdele i et kompakt plug- and-play system, monteret i et rustfast skab med display i fronten.

Bürkerts online analysesystem sikrer din vandkvalitet
Er du tryg ved kvaliteten på det vand, du drikker, eller det vand, du bruger i din industriproces?

Bürkert vil gerne bidrage til, at vi til enhver tid kan føle os trygge ved kvaliteten på vores drikkevand. Derfor har vi udviklet et online analysesystem til vand, der kontinuerligt kan levere de vigtigste data på dit drikkevand.

Med Bürkerts online analysesystem er du hele tiden velinformeret om vandets kvalitet. Skulle der opstå udsving i kvaliteten, kan systemet advare dig ved hjælpe af grænseværdier. Systemet kan sågar medvirke til at styre ventiler eller ændre på dosering af f.eks. ilt. Det nye system er udviklet til at sidde i kompakte kabinetter, hvor et integreret 7" touch display giver et fint overblik over værdier med grafer, og selve opsætning af systemet sker også ved hjælp af displayet.

Læs mere her

Burkert Danmark A/S
Hørkær 24
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19185818
P nummer: 1002996773

Kontaktperson

SE
Sussi Erikshøj
Marketing Manager
+45 44507502 sussi.erikshoj@burkert.com

Send til en kollega

0.048