23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fødevarer til et sundere liv

SUNDHED ER HOT: Alt, hvad der rimer på fødevarer og sundhed er store trends i 2019. Kom med til kick-off i Danish Food Innovation, hvor du kan blive meget klogere på fødevarer til et sundere liv.

Sundhed spiller en større og større rolle i fødevarebranchen ifølge et ledende amerikansk industrimedie. 2 ud af 6 dominerende trends i 2019 omhandler sundhed: "Functional Foods og "Better-for-you-trenden". Se hele artiklen om de 6 trends, der dominerer fødevaremarkedet her

Vil du vide mere om, hvad der er hot inden for sunde fødevarer, om globale trends og de kommende års innovative muligheder? Så skal du med til Danish Food Innovations event: "Fødevarer til et sundere liv" den 26. marts i Aalborg. Se programmet her og tilmeld dig her.

Vi har mange spændende oplægsholdere på programmet. Blandt andre Nanna Vierick fra Københavns Universitet, der giver fire gode grunde til at producere (bæredygtige) fødevarer til et sundere liv:

  • Der er et ernæringsmæssigt behov (fejlernæring, voksende segment af +50-årige)
  • Alternative proteiner for mindre kødindtag
  • Verdens befolkning vokser – voksende middelklasse
  • Fremtidens sunde mad er skabt af alternative råvarer

Vil du vide mere og have hjælp til at udvikle sunde og bæredygtige fødevarer? 
Nanna Vierick deler ud af sin viden sammen med andre talere fra forskning og industri, der alle vil gøre os klogere på muligheder inden for sunde fødevarer.

Eventet er gratis og foregår på Aalborg Universitet (Rendsburggade 14, 9000 Aalborg). 
Danish Food Innovation drives af VIFU (Videncenter for Fødevareudvikling, Agro Business Park A/S og Danish Food Cluster. 


 

Food & Bio Cluster Denmark
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25666070
P nummer: 1007965253

Kontaktperson

MV
Marie Veigaard
Kommunikationschef
+45 41171914 mv@vifu.net

Send til en kollega

0.109