23948sdkhjf

Coatmaster FLEX

| Medlemsnyhed | Indrykket af Strenometer ApS

Berøringsfri håndholdt lagtykkelsesmåling – måling både før og efter hærdning – minimal investering

Strenometer ApS er glade for at kunne introducere CoatMaster FLEX, et håndholdt, berøringsfrit præcisionsinstrument til måling af lagtykkelse.

CoatMaster FLEX er velegnet til en lang række applikationer og industrier, fx vindmøller (tårne), køkken- og andre møbler, vinduer, maling osv.

CoatMaster FLEX er meget simpel at bruge. Den beregner lagtykkelsen ved at måle temperaturændringen i et lille område. Området opvarmes ganske kortvarigt med en ”blitz”, og ved at sammenholde ændringen i temperatur kan CoatMaster FLEX angive lagtykkelsen meget præcist, hvis blot udstyret er kalibreret korrekt.

CoatMaster FLEX er ved leveringen kalibreret til pulver i lyse eller mørke farver. Hvis man skal måle på pulver, kan man derfor nøjes med at vælge én af de 2 muligheder og derefter foretage sine målinger uden yderligere kalibrering. Hvis man derimod skal måle på andre overflader og på anden belægning end pulver, er det nødvendigt at kalibrere på mindst 2 lagtykkelser, og herefter får man ved måling på våde emner den færdige, tørre lagtykkelse.

CoatMaster FLEX lejes for en periode på mindst 1 måned, og inkluderet i lejen er kalibrering og service, reparationer, forsikring, sim-kort og sim-station til trådløs datatransmision og lagerplads i ”skyen” til data – altså ingen ukendte, ekstra omkostninger.

CoatMaster FLEX leveres som ”plug and play” i en kuffert og kan være i drift på ganske få minutter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Strenometer ApS

Kongevejen 213
2830 Virum
Danmark
Strenometer ApS

Send til en kollega

0.099