23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ara-el anbefaler Socomec's ATyS tM og ATyS gM

Stærk Serie fra Socomec

Ara-El ApS Fordi fremtiden forpligter!

Atys t M og Atys g M er en tre-fase (4P) automatisk overførsel afbryder med positiv pause indikation. Atys g M fås også i 2P for enfasede applikationer.
Atys t M og Atys g M inkludere begge Atys d M funktionalitet, med en integreret controller til automatisk overførsel, dedikeret til net / netapplikationer (Atys t M) og net / generator applikationer (Atys g M). De er beregnet til brug i lavspændings strømforsyningssystemer, hvor en kort afbrydelse af belastning er acceptabelt under overførsel.

FORDELE:

Hurtig idriftsættelse:
Atys t M og g M overførselsafbrydere, tilbyder betydelig tidsbesparelse under idriftsættelse (processen tager 2 til 3 minutter). Takket være konstruktionen, der tillader idriftsættelse gennem kun én potentiometer (4 på ATYS g M) og fire DIP-afbrydere, er en skruetrækker alt hvad der kræves for at konfigurere parametre.

Atys g M: specielt designet til net / generator applikationer
Atys g M, én integreret controller er designet til at give specifikke funktioner for disse programmer (generator opstart, tests på belastning ...) sammen med overvågningen af spænding og frekvens af forsyning til både trefasede og enfasede netværk.

Atys t M: specielt designet til net / netapplikationer:
Atys t M, én integreret controller, er designet til at give alle de funktioner, der er nødvendige for disse applikationer (operation med eller uden prioritet, foretrukne valgkilde) sammen med overvågningen af spænding og frekvens af forsyning til trefasede netværk.

Sikrede konfigurationsindstillinger:
For at undgå enhver risiko for utilsigtet ændring af de konfigurerede indstillinger, er et forseglet overtræk tilgængelig som tilbehør.

Kontakt Ara-el ApS på telefon 56 28 65 50 eller på mail: ara-el@ara-el.dk for yderligere information.

Ara-El ApS
Høsten Teglværksvej 98
4690 Haslev
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26446368
P nummer: 1008925220

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047