23948sdkhjf

Siemens og Grundfos deler algoritmer og digital platform på dansk slagteri

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S

Hvis man skal have fuldt udbytte af nye digitale teknologier, er maskinbyggere og leverandører nødt til at dele data og algoritmer i åbne økosystemer.

Sådan lyder det fra Siemens og Grundfos, der udveksler data i et nyt projekt på Danish Crowns slagteri i Horsens. 

En lille sensor registrerer, at et leje i en Siemens-motor opfører sig underligt og anderledes end vanligt. Men teknikeren, der får beskeden op på skærmen, ved ikke nødvendigvis, hvordan lejets opførsel skal fortolkes, og hvordan han bedst reagerer. Skal lejet skiftes nu, eller kan det vente til næste gang, der er planlagt vedligehold ...  om tre uger?

I et nyt samarbejde har Siemens og Grundfos åbnet op og kombinerer både data, algoritmer og IP-rettigheder på en pumpe, der kører på Siemens-motorer på Danmarks største slagteri, Danish Crown i Horsens.

 Du kan læse hele den spændende historie her

 Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?
Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.
Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.192