23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få styr på din analyseopgave - Transmitter og sensorer til analyseopgaver

Arbejder du med analyseopgaver i sanitære processer, så er multiCELL controller/transmitter til styring, dosering og datalogging en god mulighed.

MultiCELL kan også fungere som et komplet system med tilslutning af sensorer til f.eks. pH/Redox og ledningsevne.

multiCELL controller/transmitter - nu med Ethernet interface

multiCELL er en controller/transmitter til opgaver med styring, dosering og data-logging, som med tilslutning af sensorer også kan fungere som et komplet system.

Nu er multiCELL klar til Industri 4.0. En optimering med et nyt Ethernet modul gør det muligt at tilslutte felt instrumenter til kontrol-niveauet, og åbner for nye løsningsmuligheder med multiCELL.

Med multiCELL type 8619 tilbyder Bürkert en meget alsidig controller og transmitter, der har mulighed for at tilslutte flere sensorer og kan fungere som et komplet og fleksibelt målesystem til forskellige opgaver med styring, dosering og data logging.

multiCELL er optimeret med et nyt Ethernet modul, der sikrer en nem tilslutning af felt instrumenter til kontrol-niveauet. multiCELL har mulighed for tilslutning af flere forskellige sensorer for overvågning af forskellige parametre, hvilket gør multiCELL til en særdeles fleksibel løsning.

multiCELL er særdeles velegnet til en bred række af applikationer lige fra vandbehandling til produktion af fødevarer og farmaceutika.

multiCELL standardversion

multiCELL fås i en basisversion, der er udstyret med et stort baggrundsbelyst display og to analoge og to digitale udgange, samt to digitale indgange. multiCELL 8619 er modulopbygget, og ved hjælp af de op til seks prækonfigurerede indgangsmoduler i et miks af flow, pH/ORP, ledningsevne kan den klare mange opgaver. Transmitteren har analoge og digitale udgangs- og indgangsmoduler, der giver brugeren mulighed for at bestykke multiCELL til den aktuelle opgave.

multiCELL kapslet version - til væg- og rørmontage

Derudover fås multiCELL i en kapslet udgave med separat hus til montering på vægge og rørsystemer, hvilket øger fleksibiliten og anvendelsesmulighederne. Den kapslede version har hus i beskyttelsesklasse IP65 / IP67, NEMA 4x. Der er ingen metalkomponenter, og huset er velegnet såvel til vandbehandling og produktionprocesser med fødevarer og farmaceutika, som til mere aggressive miljøer, som for eksempel galvaniseringsprocesser.

En af multiCELLs mange fordele er et stort display, der kommer til sin ret specielt ved tilslutning af flere sensorer, hvor der ønskes en visning af de aktuelle procesværdier. Displayet kan let sættes op til visning i en, to eller fire linjer. Ligeledes kan der etableres brugerdefinerede skærmbilleder, eksempelvis grafisk visning af pH-niveau over tid.

Specifikationer
− Flowmåling via pulsindgang
− Stort grafisk display med baggrundsbelysning
− Main-board for tilslutning af strømforsyning, 2 D/I, 2 D/O og 2 A/O
− Modulær opbygning med mulighed for op til 6 ekstra kort, herunder
   indgangsmodul 2 A/I og 2 D/I, udgangsmodul 2 A/O og 2 D/O, 
   pH/ORP og ledningsevne

− Strømforsyning 12..36 VDC eller 110/230 V AC (kun kapslet version)
− Fem M20 forskruninger (kun kapslet version)
− Integreret temperaturkompensation for analysemåling
− Integreret testfunktion for alle I/O’er
− Beskyttelsesklasse IP65 / IP67, NEMA 4x
− Multipunkt datalogger med lagring på SD-kort
− Intuitiv og brugervenlig betjening via simple funktionstaster 

Ekstra funktioner via softwarepakker
− Flowmåling parallelt med analyse-målinger
− PID-regulator
− Datalogger
− Dosering af kemikalier
− Koncentrationstabeller for udvalgte medier

Burkert Danmark A/S
Hørkær 24
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK19185818
P nummer: 1002996773

Kontaktperson

SE
Sussi Erikshøj
Marketing Manager
+45 44507502 sussi.erikshoj@burkert.com

Send til en kollega

0.047