23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er kvaliteten af din trykluft i orden?

Med en sikker trykluft kan du undgå personskader, bøder, ødelagt udstyr og dyre reparationer.

I mange industrier opfattes trykluft i princippet som næsten gratis. Sandheden er den modsatte. Trykluft tilhører en af vore dyreste energikilder og kan samtidig være årsag til farlige personskader.
Danske virksomheder skal især være opmærksomme på ISO 4414:2010, da nogle forskrifter om håndtering af trykluftudstyr og –systemer nu er blevet til lovkrav baseret på EU Maskin Direktiv 2006/42/EC.

Små dråber med stor indflydelse på produktionen
Produktion af trykluft danner uværgeligt kondensat, der næsten altid indeholder olie og andre snavspartikler, som kan skade dine trykluftanlæg. Derfor bør kondensat fjernes!

Undgå kondensat i trykluften med et kondensatdræn
Med vores kondensatdræn fra Beko kan du problemfrit tømme din tryklufttank for kondensat og dermed forbedre levetiden på dine maskiner. En sensor registrerer mængden af kondensat og tilpasser automatisk tømning af din tank herefter uden tab af trykluft og med et minimalt energiforbrug. Dette gør løsningen langsigtet og mere økonomisk end en magnetventil med timer.

Kondensat er ikke noget, der udskilles i samme mængde hele tiden, derfor er vores kondensatdræn niveauregulerende, hvilket vil sige, at de selv afpasser mængden af kondensat, der skal drænes og er derfor yderst energibesparende. Kondensatdræn med elektronisk niveaukontrol giver en effektiv dræning. Den intelligente elektronik gør, at drænet minimerer trykluftforbruget, energiforbruget og dermed omkostningerne.

Skal du besøge Hannover messen?
Så kontakt os på 4656 4343, hvis du ønsker at mødes eller vide mere om sikker trykluft eller løsninger til bekæmpelse af kondensat. Derudover er Bekos stand bestemt et besøg værd!

Hannover messen finder sted den 1. – 5. april 2019
Hannover Exhibition Grounds, 30521 Hannover, Germany.

Du finder Beko i hal 8 stand A22.

Se mere om Hannover messen her
Se mere om Kondensatdræn og kondensatbehandling her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047