23948sdkhjf

Hvordan specificerer og forbedrer man overfladetopografi?

| Medlemsnyhed | Indrykket af DTU Food Tech

Den 29 maj afholder ATV-SEMAPP et seminar om overfladetopografi med fokus på overfladebeskaffenhed og -egenskaber.

Seminaret byder på oplæg fra @DTU - Technical University of Denmark, DFM - Danmarks Metrologiinstitut, Damstahl a/s, Zebicon a/s, GF Machining Solutions og ZEISS Group.

Du kan bl.a. høre Alan Friis, testmanager på DTU Center for Hygiejnisk Design, fortælle om hygiejniske overflader i praksis, i forhold til EU lovkrav samt krav fra European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG).

Se hele programmet og hvordan du tilmelder dig her: https://atv-semapp.dk/surface-topography/

Seminaret afholdes ved: 

DFM A/S
Kogle Allé 5
DK-2970 Hørsholm

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
DTU Food Tech

Kemitorvet
Bygning 201
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
DTU Food Tech

Send til en kollega

0.178