23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DM i Skills: tre dage med fuld fart på…

Dette års DM i Skills løber af stablen den 4. - 6. april i Arena Næstved

Der vil være oplevelser for alle, så kom ud og se de mange talentfulde unge mennesker, som dyster om at blive Danmarksmester og stolt viser deres fag frem. Du kan møde over 300 engagerede elever og lærlinge, som skal dyste mod hinanden for at blive Danmarks bedste indenfor netop deres fag.

Det største uddannelsesmesterskab i Danmark
I år er der 61 tilmeldte fag, hvor 43 er konkurrencefag og 17 demonstrationsfag – alt fra anlægsgartnere, bagere, konditorer til smede og maskinsnedkere.

Som besøgende kan man også prøve, mærke, føle og spørge ind til uddannelserne. Og man kan deltage i konkurrencer, skabe sine egne produkter og føle, hvordan det er at arbejde med det enkelte fag. Man kan f.eks. prøve at plante blomster og grønt i en plantekasse, bygge en vinduesramme eller sætte lås i en dør og mange andre spændende opgaver.

AVS sponsorerer igen ren luft
DM i Industriteknikeruddannelsen afholdes hos Mazak, Odinsvej 7 i Ringsted, der stiller maskiner til rådighed. AVS sørger for det arbejdsmiljømæssige og stiller maskinudsugning til rådighed i form af Filtermist luftfiltrering, der eliminerer olietåge.

Dermed kan de unge konkurrere i ren luft…

Se mere om DM i Skills her, der er gratis adgang

Kig også ind på vores nye website www.avs-miljoeteknologi.dk, hvor vi sætter fokus på ren luft i industrien

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

KB
Kjeld Bagger
Adm. direktør
+45 40378597 kb@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.048