23948sdkhjf
Del siden
Annonce

YASKAWA Cockpit - Industri 4.0

Værktøjet der gør big data i Industri 4.0 håndgribeligt og anvendeligt

YASKAWA Cockpit opsamler data fra YASKAWA's elektromekaniske produkter, så som frekvensomformere, servomotorer, robotter samt andre enheder i systemet. Disse data har været tilgængelige længe men der har ikke været et værktøj til at visualisere og analysere disse. Det er der nu!

Værktøjet giver medarbejdere på flere niveauer mulighed for at overvåge og analysere maskinparken på fabrikkerne. Dette på flere niveauer som fabriks-, maskin- og komponentniveau.

Hvis man har behov for det kan der også indbygges videoovervågning af de enkelte makskiner som er tilknyttet systemet, så man visuelt kan overvåge maskinen remote.

Man kan via værktøjet se hvor lang levetid der er tilbage på komponentniveau. Dette giver vedligeholdelsesafdelingen mulighed for at få de rigtige reservedele hjem så de ligger klar til det allerede planlagte service.

På maskinniveau kan man overvåge om maskinen faktisk producerer det antal enheder som man forventer indenfor et vist tidsrum.

Opstår der en fejl på et komponent er der indbygget et e-mail funktion der opsamler alle data omkring fejlen. Denne e-mail kan der efter videresendes til rette vedkommende og selvfølgelig også til YASKAWA hvis dette ønskes.

Og meget meget mere.

YASKAWA forhandles i Danmark af ZF Danmark.

ZF Danmark ApS
Tåstrupgårdsvej 8-10
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81091412
P nummer: 1002613491

Send til en kollega

0.047