23948sdkhjf

KJV og Flextek inviterer til EMO messe

| Medlemsnyhed | Indrykket af KJV A/S

Vil du have det maksimale ud af EMO 2019? I år er KJV og Flextek fælles værter for en helt fantastisk tur til verdens førende messe inden for metalbearbejdning.

KJV og Flextek sørger for stort set det hele, når tre busser kører af sted fra hhv. Sjælland, Fyn og Jylland
mod Hannover i Tyskland onsdag den 18. september 2019.

Det bliver tre dage med fokus på maskiner, metalbearbejdning og netværkspleje, og både KJV og Flextek glæder sig til i fællesskab at byde forretningsforbindelser velkommen på EMO-messe.
KJV og Flextek er vant til at arbejde sammen om events, men det er første gang, at de to virksomheder går sammen om værtsskabet i forbindelse med selve EMO-messen.

På EMO er der rig mulighed for at opleve live-bearbejdninger, sparre med nogle af branchens skarpeste
teknikere og netværke med kolleger og specialister.

“Ud over at vise de løsninger frem, som vores respektive producenter har lanceret, så er det også vores mål at skabe rammerne om en god og udbytterig oplevelse branchefolk imellem,” siger KJV-direktør Henrik Løftgaard.

“Der vil være masser af spændende teknologi at demonstrere, ligesom vi også selv har planlagt forskellige aktiviteter, som man kan tilmelde sig i forbindelse med arrangementet. Samtidigt bliver det spændende at se udviklingen inden for de nyeste teknologier og Industri 4.0, som uden tvivl kommer til at sætte sit præg på dette års EMO”, tilføjer Flextek-direktør Peter Jørgensen.

KJV og Flextek understreger, at der plejer at være rift om billetterne til arrangementer som disse, og da antallet afpladser til denne tur er begrænsede, bør man hurtigst muligt tilmelde sig, hvis man gerne vil sikre sig en plads.

Sidste tilmelding er den 21.06.2019.

De 4.000 kr., som deltagelsen koster, dækker bustransport frem og tilbage, indgangsbilletter til EMO-messen, hotelovernatninger samt forplejning inkl. festmiddage.

Medlemsnyhed

Indrykket af
KJV A/S

Herluf Trolles Vej 3
5220 Odense SØ
Danmark
KJV A/S

Send til en kollega

0.109