23948sdkhjf

Fra manuel til automatiseret affaldshåndtering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lundberg Tech A/S

I disse tider, hvor mere og mere fødevareproduktion bliver automatiseret, så står det klart for os, at automatiseret affaldshåndtering burde være oplagte at efterspørge i pakkerierne hos den fødevareproducerende industri.

I disse tider, hvor mere og mere fødevareproduktion bliver automatiseret - og også meget ofte omfatter en inline pakkeproces, hvori den sidste del af emballagekonverteringen foregår, så står det klart for os, at automatiseret affaldshåndtering burde være oplagte at efterspørge i pakkerierne hos den fødevareproducerende industri.

Vores systemer til affaldshåndtering konverterer vi en manuel proces - hvor en operatør skal hen og fjerne oprullet afskæring / trim og bære det til en affaldscontainer; måske endda stoppe maskinen undervejs - til en kontinuerlig proces, som ikke kræver operatørtimer, som ikke påvirker arbejdsmiljøet, og som reducerer volumen af affaldet med en faktor 10, siger Leif Hansen og peger på, at mange fødevareproducenter faktisk her kan have et uopdaget problem, som kan løses på en både lean og værdiskabende måde.

Med den stadig større fokus på fødevaresikkerhed, genbrug af materialer - ikke mindst plast, arbejdsmiljø, samt rentabilitet og dermed omkostningstung operatørtid, og at det alt sammen er faktorer, som Lundberg Techs anlæg kan bidrage positivt til.

 Den emballageproducerende industri gør det allerede i stor udstrækning, og den fødevareproducerende industri kunne med fordel gøre det samme. Sådan lyder det fra Leif Hansen, arbejdende bestyrelsesformand for og medejer af Lundberg Tech A/S, når han taler om automatisk opsamling og komprimering af procesaffald fra pakke- og etiketteringsprocessen.

Siden 1981 har cuttere og granulatorer, der opskærer/findeler materiale, dannet grundlag for Lundberg Techs vakuumsystemer til affaldshåndtering, der kan håndtere en lang række materialer, som f.eks. papir, karton, plast, gummi, tekstiler, nonwovens, laminater, tape og etiketter. Og virksomheden er i dag en af verdens største producenter af den type udstyr.

Vores granulatorer og cuttere anvendes i fabrikker verden over, og er anerkendte for deres høje kvalitet og opskæringseffektivitet. Men de står hovedsageligt hos producenter af emballager og etiketter, hvor de anvendes til at opsamle og fjerne kantafskæring og øvrigt trim fra udstansning af emballager, eller fra etiketproduktionen, hvor papiret imellem de udstansede etiketter fjernes fra bagpapiret, forklarer Leif Hansen.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst bestyrelsesformand Leif Hansen på telefon (+45) 44 98 35 85 eller på mail leif@lundbergtech.com.

Læs mere på www.lundbergtech.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lundberg Tech A/S

Foldagervej 12
4623 Lille Skensved
Danmark
Lundberg Tech A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11