23948sdkhjf

MULTIVAC udvider X-line programmet med en ny traysealer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Multivac A/S

Den nye TX 710 traysealer er kendetegnet ved et robust maskinkoncept og et intelligent styringssystem, som til sammen giver maksimal fleksibilitet, kapacitet og pålidelighed.

Digitalisering er fundamental for MULTIVAC i udviklingen af nye produkter og derfor systematisk integreret i alle pakkeløsninger. RX 4.0 dybtrækningsmaskinen er kendetegnet ved innovativ teknologi, og med det omfattende sensorsystem og gnidningsløs digitalisering opnås nye højder i pakkestabilitet, kvalitet og kapacitet. Optionelt kan RX 4.0 også tilkobles MULTIVAC Cloud, som giver adgang til en bred vifte af MULTIVAC Smart Services.

Den nye TX 710 traysealer, som på samme tid er alsidig og kompakt, har samme features som RX 4.0 og er velegnet til pakning af en lang række produkter med sine mange designmuligheder. Spektret af produkter som kan fremstilles varierer fra frugt og grønt til kød, pølsevarer, fisk, fjerkræ og mejeriprodukter samt færdigretter af alle slags.  

Maksimal kapacitet

Den høje kapacitet på TX 710 er et resultat af perfekt interaktion mellem en intelligent maskinstyring og en mekanisk konstruktion, der er både robust og pladsbesparende. Kapaciteten blot ved svejsning er op til 25 takter per minut, mens den ved MAP-pakker er på til 18 takter/min og med MultiFreshTM pakker op til 10 takter/min. Maskinens omfattende sensorsystem er afgørende for den hurtige og præcise pakkeproces ved MAP- og MultiFresh™ applikationer. Som en del af traysealerens intelligente maskinstyring er en af funktionerne i Multi Sensor styringen at afgøre skiftetiderne for de forskellige styringskredse og kompensere for disse, hvor nødvendigt, ved at udløse tidlig start af de efterfølgende processer. En anden komponent i den intelligente maskinstyring, Flow Manager funktionen, overvåger de kraftige servodrev og kan overlejre sammenhængende bevægelser med stor præcision og procespålidelighed. Dette sikrer, at der altid opnås maksimal kapacitet og højest mulig driftstabilitet.

Konsistent pålidelighed

Flow Manageren sikrer, at tidssekvenserne for hele pakkeprocessen, fra produkttilførsel til pakkeudløb, automatisk synkroniseres med hinanden. Dette skaber en dynamisk proces, som er meget skånsom ved produktet og giver et ensartet produktflow. Hvis produktflowet afviger fra målværdien, tilpasser Flow Manageren automatisk.  Ekstra vakuumtid eller et fald i svejsetrykket justeres f.eks. automatisk vha. Multivac Sensor styringen, som iværksætter de påkrævede forholdsregler elle om nødvendigt stopper maskinen. Dermed holdes pakkekvaliteten altid på et optimalt niveau.

Det nye værktøjskoncept, X-tools, er en yderligere garanti for konstant høj pakkekvalitet. Med jævn fordeling af svejsetrykket over hver bakke opnås altid et pålideligt pakkeresultat. RFID-teknologi bidrager til nemt og gnidningsløst værktøjsskift og sikrer høj oppetid på TX 710. X-tools øger driftsikkerheden og den effektive produktionstid markant, særligt hvor kunderne producerer i forskellige bakkeformater med mange værktøjsskift til følge. Multi-Touch maskinstyringen med den nye HMI 3 brugerflade bidrager endvidere til maskinens høje driftsikkerhed og enestående brugerkommunikation.

Maksimal fleksibilitet

Da TX 710 er modulopbygget kan hyppige formatskift, som er typisk ved traysealing, foretages på mindre end fem minutter. Såfremt de tilhørende værktøjsstativer og forvarmesystemer anvendes, kan værktøjet opvarmes til den nødvendige temperatur, sål TX 710 er klar til næste produktserie umiddelbart efter formatskiftet. Da alle relevante funktioner er afbildet i TX 710 værktøjet, kan operatøren skifte mellem mange pakkeformer og forskellige applikationer med minimal indsats.

Fremtidssikret

Med modulopbygning, omfattende sensorsystemer og servoteknologi samt intelligente værktøjer og mulighed for opkobling til MULTIVAC Cloud er den nye TX 710 perfekt forberedt for morgendagens udfordringer. MULTIVAC's Smart Services kan også leveres til TX 710. Disse omfatter forebyggende vedligeholdelse og analyse af Overall Equipment Effectiveness (OEE) samt en specialfunktion, Machine Event Analyzer. Såfremt TX 710 er koblet på MULTIVAC Pack Pilot, får man hjælp til indstilling af maskinparametrene og sikrer dermed gode pakkeresultater helt fra produktionsstart. MULTIVAC kunderne kan tilvælge disse servicepakker fra start, men også senere. Standardværktøjerne er under alle omstændigheder forberedt herfor. 

 

Mød Multivac A/S til IFFA på stand Hal 11.1, stand C 11.

Se mere om messen

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Multivac A/S

Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Danmark
Multivac A/S

Send til en kollega

0.1