23948sdkhjf

DesignSpark passerer 750.000 medlemmer

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

RS Components’ online ingeniørfællesskab vokser fortsat hurtigt

April 2019 – RS Components (RS) oplyser, at deres online DesignSpark-ingeniørfællesskab er vokset til mere end 750.000 medlemmer.

DesignSpark blev startet i 2010 for at give ingeniører og studerende over hele verden adgang til gratis værktøjer, ressourcer og indhold, som kan hjælpe dem med at overkomme hindringer, spare tid og føre deres idéer ud i livet.

"Vi vil gerne sige tusind tak til alle medlemmer af DesignSpark-fællesskabet," sagde Mike Bray, Vice President for DesignSpark. "Der er en fantastisk samhørighedsfølelse i fællesskabet, og det er skønt at se, hvordan ingeniører kan støtte hinanden for at opnå utrolige ting med hjælp fra vores værktøjer og ressourcer.

"Siden dag ét har RS' hensigt været, at give noget tilbage til elektronikbranchen via DesignSpark ved at give adgang til gratis professionelle værktøjer og ressourcer verden rundt. Vi er stolte over at se DesignSparks vedholdende, hurtige vækst og er fast besluttede på at forbedre vores platform endnu mere til den voksende brugerskare."

I løbet af de ni år siden dets lancering har RS løbende forbedret funktionaliteten og det udvalg af ressourcer, som er tilgængelige via DesignSpark. Dette har resulteret i nye medlemmer. Mere end 35 % af DesignSparks nuværende medlemmer er kommet til i løbet af de seneste to år.

Det er gratis at tilmelde sig DesignSpark, og alle medlemmer får øjeblikkelig adgang til:

 • DesignSpark PCB, en professionel softwarepakke til diagrammer og printkortlayout
 • DesignSpark Mechanical, et avanceret 3D CAD-værktøj baseret på teknikker til Direct Modelling
 • DesignSpark Electrical, en fuldt specificeret elektrisk CAD-pakke til udvikling af elektriske systemer
  DesignSpark Safety, en Cloud-baseret løsning til at sikre overholdelse af sikkerhedskrav i designfasen af maskiner
 • DesignSpark Toolbox App, den uundværlige Android- og iOS-app til ingeniører, som indeholder 27 beregningsværktøjer, sammenligningstabeller, nyheder og meget mere
 • Zerynth Studio, middleware til IoT, som gør det muligt at programmere de mest populære 32-bit mikrokontrollere i Python eller C/Python og oprette forbindelse til de største cloud-platforme
 • PCB Part Library, et omfattende bibliotek med diagramsymboler og PCB footprints, som er kompatible med alle førende printkortsoftwarepakker
 • 3D Model Library, tusindvis af 3D-modeller, som kan bruges i CAD-design
 • Obsolescence Manager, et værktøj, der kan hjælpe med at overvåge og gennemgå produkters levetidsstatus på en stykliste og vælge alternativer
   

For at fejre denne milepæl på 750.000 medlemmer arrangerede DesignSpark i januar en konkurrence, hvor man kunne vinde en ingeniørpakke til en værdi af mere end DKK 6.000, som bestod af produkter fra RS. Vinderen blev DesignSpark-medlemmet Nick Brown.

 Hvis du vil vide mere eller tilmelde dig DesignSpark, skal gå til: www.designspark.com.

 -Slut-

Om RS Components

RS Components, Allied Electronics & Automation og IESA er de førende handelsmærker for Electrocomponents plc, en global multikanalsleverandør af industrielle og elektroniske produkter og løsninger. Vi tilbyder mere end 500.000 industrielle og elektroniske produkter, der kommer fra mere end 2.500 førende leverandører, og vi tilbyder et bredt udvalg af værdiskabende tjenester til over en million kunder. Vi har aktiviteter i 32 lande og afsender mere end 50.000 pakker om dagen.

Electrocomponents er noteret på London Stock Exchange og havde i det seneste regnskabsår, der sluttede d. 31. marts 2018, en omsætning på £ 1,71 milliard.

Gå til https://uk.rs-online.com/web/ for at få mere at vide.

Redaktionel kontaktperson:

Aakriti Kaushik

PR Manager – Nordeuropa

RS Components

aakriti.kaushik@rs-components.com

+44 (0) 7795 400651

PR-bureaukontakt:

Janice Fenton

Account Director

Publitek Technology PR

janice.fenton@publitek.com

+44 (0) 1225 470000

Yderligere oplysninger findes via disse links:

Twitter: @RSComponents; @designsparkRS

Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

RS Components

https://dk.rs-online.com/web/

DesignSpark

www.dk.rs-online.com/designspark

Electrocomponents plc

www.electrocomponents.com

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.116