23948sdkhjf

TriVision skaber nye muligheder på det Norske marked

| Medlemsnyhed | Indrykket af Trivision A/S

Vi er glade for at kunne præsentere vores nye partner på det Norske marker: Dynatec

Vi er glade for at kunne annoncere vores nye partner på det Norske marked: Dynatec AS

Dynatec er en end-of-line specialist med over 30 års erfaring indenfor automation i fødevareindustrien. Som facilitator indenfor bæredygtighed og automation har Dynatec kontinuerligt øjensynliggjort deres uovertrufne kompetencer indenfor implementering af moderne teknologi på Norges fødevarefabrikker. Dynatec’s virke omhandler fabriksplanlægning, indpakning, palletering, kvalitetskontrol og implementering af robotteknologi. At Dynatec bliver partner med TriVision er derfor en helt naturlig udvikling af deres fokusområde da automationen af kvalitetskontrol er et hastigt voksende aspekt af produktionen på fødevarefabrikker.

Dynatec’s grundige fokus på at hjælpe Norske virksomheder med at effektivere processer er derfor i perfekt harmoni med TriVision’s evner indenfor effektivisering og optimering af produktkvalitet. Tilført TriVision’s bæredygtige egenskaber i at reducere madspild i produktionen, er der lagt en solid grobund for et stærkt og udbytterigt partnerskab.

”Dynatec har gentagne gange vist at de har fingeren på pulsen indenfor fødevareteknologi og er en af de mest innovative virksomheder i branchen. Deres dedikation til altid at få det mest optimale ud af deres kunders produktion er en dedikation vi nikker genkendende til hos TriVision. Et partnerskab mellem ligesindede, der begge har dedikationen og erfaringen i orden vil ikke bare styrke vores egen position, det vil også have en øjensynlig effekt på vores kunders resultater. Vi glæder os umådeligt til at styrke vores samarbejde og intensivere fokusset på det Norske marked” Siger Jesper Bach, administrerende direktør for TriVision.

 ”TriVision’s systemer definerer fremtiden indenfor kvalitetskontrol. Det er sjældent man møder så dedikeret et team. Med den erfaring og det indblik i vision-teknologi som TriVision har, er enhver oplevelse med TriVision noget man husker. At TriVision har formået at skabe systemer der er så avancerede og så meget på forkant og samtidig holde brugerfladen så brugervenlig er særdeles imponerende. Vi glæder os til at vise Norges fødevareproducenter de nyeste og mest innovative kvalitetskontrol-systemer markedet har at både på.” siger Henning Solberg, administrerende direktør for Dynatec AS.

Tilsammen har Dynatec og TriVision 50 års erfaring indenfor fødevareteknologi. Deres fælles fokus på at styrke og konsolidere nordiske virksomheder på det globale marked, kan kun forventes at sætte et tydeligt aftryk på fødevareindustrien i nær fremtid. ”Med de løsninger vi kan tilbyde sammen med TriVision sætter vi nye standarder for kvalitet i fødevareindustrien, sammen kan vi skubbe nordiske virksomheder milepæle foran deres konkurrenter på det internationale marked” Slutter Henning Solberg af.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Trivision A/S

Pakhusgården 16
5000 Odense C
Danmark
Trivision A/S

Send til en kollega

0.078