23948sdkhjf

PCSCHEMATIC Cablemanager webinar 29/4: Styr på kabler og føringsveje

| Medlemsnyhed | Indrykket af PCSCHEMATIC A/S

Den ny PCSCHEMATIC Cablemanager 5.0 holder styr på kabler og føringsveje i alle faser af en anlægsopgave. Samtidig gør programmet det lettere at følge den nye elsikkerhedslov, hvis overgangsperiode udløber 30/6 2019.

Programmet PCSCHEMATIC Cablemanager gør det let at holde styr på alle dele af kabelføringen ved anlægsprojekter, for alle involverede entreprenører og underentreprenører. Det gælder både ved den indledende projektering, i installationsfasen og ved det efterfølgende vedligehold.

Styr på data for kabler og føringsveje

Helt grundlæggende holder PCSCHEMATIC Cablemanager styr på data for samtlige kabler i projektet samt hvordan kablerne er ført.

For hver enkelt kabel kan du fx altid se kablets dimensioner, hvor kablet starter og slutter, hvilke føringsveje kablet er oplagt i, samt hvilke gennemføringer kablet er ført igennem.

Foreslår hvor kablerne skal trækkes og beregner fyldningsgrad

Når føringsvejene er defineret ved projekteringen, kan programmet vise de korteste føringsveje for kablerne, og gøre det let at fastlægge dimensionerne på føringsvejene.

Den nye Cablemanager 5.0 holder styr på samtlige føringsveje, og beregner automatisk deres fyldningsgrad ud fra den valgte oplægningsmetode.

Advarsler om overbelastning og beregning af kabellængder

Man får automatisk en advarsel når en føringsvej er overbelastet. Endvidere kan kabellængder beregnes automatisk ud fra føringsvejenes koordinater, hvilket gør det muligt at bestille præcis den mængde kabel, der er brug for.

3D overblik over føringsveje og fyldningsgrader

I den nye Cablemanager er der en indbygget 3D visning af føringsvejene, som kan benyttes til at navigere i projektet, samt til at få overblik over føringsvejenes fyldningsgrader. Overblikket gør det også let at identificere eventuelle fejl og mangler samt overfyldte føringsveje.

Medlemsnyhed

Indrykket af
PCSCHEMATIC A/S

Gammel Marbjergvej 15
4000 Roskilde
Danmark
PCSCHEMATIC A/S

Send til en kollega

0.094