23948sdkhjf

PL og RAADVAD professional KNIVE flytter sammen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Birk Stål A/S

Preben Lumby vil nyde sit otium - aktiviteten i PL Agentur fortsætter hos Birk Stål A/S

Efter næsten 3 årtier med PL Agentur mener Preben Lumby at have aftjent sin værnepligt. Det har dog været en vigtig parameter for Preben, at den trofaste kundekreds hos PL agentur fortsat kan serviceres.
Birk Stål A/S i Herning har til nu primært fokuseret på de større industrikunder, men med mange parallelle produkter og kunder ser indehaver Brian Rasmussen muligheden for en positiv synergi.
- Det er meget vemodigt at slippe tøjlerne i PL Agentur, og ikke mindst mine mange kunder, hvor jeg altid er blevet godt modtaget, hvilket I skal have stor tak for. siger Preben. Jeg er dog meget glad for at været blevet enig med Birk Stål A/S om at overtage aktiverne, så mine kunder forsat kan blive serviceret. fastslår Preben Lumby, som har stor tillid til, at Birk Stål A/S er den rette virksomhed til at både at drive og udvikle aktiviteter.

Ny kontaktperson

Brian Rasmussen fortæller, at Industrikonsulent Jesper B. Jensen bliver tilknyttet PL Agenturs kunde portofølge. - Jesper er selv "gammel" slagter og ved derfor hvor skoen trykker. Med hans store erfaring fra branchen er jeg overbevist om, at vi har fundet den rette mand på opgaven. Jesper har både den nødvendige faglige baggrund og stor indsigt i branchens produktionsvilkår, så vi får et kompetent bindeled, der kan servicere, optimere og rådgive, siger Brian Rasmussen.
Preben Lumby forsætter dog i overgangsperioden som seniorkonsulent hos Birk Stål i tæt parløb med Jesper B. Jensen.

Tæt samarbejde

- Det er vigtigt for begge vores virksomheder, at vi kan fastholde et højt serviceniveau gennem overdragelsesperioden, og vi vil arbejde meget tæt sammen for at undgå, at vores kunder påvirkes af overdragelsen, er Preben Lumby og Brian Rasmussen enige om.
- Vi er stolte over at kunne videreføre PL Argentur og levere professionelle produkter af høj kvalitet, og med overtagelsen af PL Agenturs aktiviteter får vi et program, der komplementerer agenturet på EFA save, vores egenproduktion af rustfaste produkter og Raadvad industriprodukter, siger Brian Rasmussen.

- Fra min side siger jeg tak til kunderne for et rigtigt godt samarbejde gennem mange år. Jeg giver nu opgaven videre til Birk Stål A/S og er overbevist om, at den er kommet i de helt rigtige hænder, pointerer Preben Lumby endnu engang.
---------------------
Flere oplysninger kan fås hos

Brian Rasmussen 40351618 eller Preben Lumby 40277518

Fakta Birk Stål A/S

Grundlagt i 1975 og overtaget af Brian Rasmussen i 2003

Seriøs leverandør af ophængs- og hygiejeløsninger.
  

Producere en bred palette af rustfast udstyr til den kødforarbejdende industri
  

Forhandler af bl.a. EFA save og slagteriprodukter i DK

Overtog Raadvad industriprodukter fra Fiskars i 2013

Fakta PL Agentur

Grundlagt i 1992 af Preben Lumby

Har udviklet og markedsført PL knivene til fødevareindustrien.

Total leverandør af hulskiver, hurtighakkerknive mm til slagtere.

Forhandler af bl.a. Knecht slibemaskiner i Danmark.

Overdrager fra 01.05.19 - PL Agentur til Birk Stål A/S

Medlemsnyhed

Indrykket af
Birk Stål A/S

Industriparken 14
7400 Herning
Danmark
Birk Stål A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.127