23948sdkhjf

Rensning af udstyr som forebyggende vedligehold

| Medlemsnyhed | Indrykket af Arepa Danmark A/S

Det er AREPAs erfaring, at skader i styringer samt lav- og højspændingstavler ofte skyldes snavs fra produktionen. Sådanne skader kan med den rette forebyggende indsats undgås og der kan være rigtig god økonomi i indsatsen.

De fleste virksomheder har et renholdsprogram, som sikrer at det generelle miljø på virksomheden er pænt og rent. Disse programmer omfatter som regel ikke teknisk udstyr og installationer (el-tavler) bag låger, afskærmninger, afdækning m.v. Derfor vil der med tiden ophobe sig snavs f.eks. i form af støv, olie, produktionsrester m.v., som skader udstyrets pålidelighed og reducerer levetiden.

I nogen produktionsmiljøer skal man være særlig opmærksom. Det gælder f.eks. i industrier, hvor korrosive kemiske stoffer er en del af miljøet, støvende industri eller hvor der er en høj relativ luftfugtighed.

Forurening af disse typer kan udvikle sig til en række uheldige situationer for udstyr og installationer::

  • korrosion
  • kortslutninger og lysbuer på grund af nedsat isolation
  • træghed i bevægelige komponenter
  • dårlig elektrisk kontakt i kontaktorer, relæer, sokler og afbrydermateriel.

Desuden kan belægninger i form af blandt andet støv, specielt i elektronik, føre til dårlig køling og overophedning og dermed større eller mindre fejl.

AREPA tilbyder vedligeholdelsesaftaler til alle former for industrivirksomheder, hvor forurening af el-materiel, som følge af den daglige drift, kan skabe store problemer i produktionsapparatet.

Regelmæssig rensning af el-udstyr betyder færre fejl, driftstop og skader. Alt i alt kan rensning og vedligeholdelse:

  • forebygge uønskede produktionsstop
  • øge produktiviteten
  • forlænge udstyrets levetid væsentligt
     

AREPA har stor erfaring med skadebegrænsning og renovering på tværs af brancher, og har gennem årene opbygget stor know how omkring skaders opståen og dermed også forebyggelse. Omkring korrosion så er en del af AREPAs koncept bestemmelse af kontamineringstype og og der ud fra fastlægge forebyggende foranstaltninger.

Kontakt os på +45 8681 1055<img style="margin: 0px; border: currentColor; left: 0px; top: 0px; width: 16px; height: 16px; right: 0px; bottom: 0px; overflow: hidden; vertical-align: middle; float: none; display: inline; white-space: nowrap; position: static !important;" title="Ring op: +45 8681 1055" src="data:image/png;base64,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" /> for at høre nærmere.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Arepa Danmark A/S

Mads Clausens Vej 12
8600 Silkeborg
Danmark
Arepa Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094