23948sdkhjf

WCT-RygNet – sikkerhed på dit lager:

| Medlemsnyhed | Indrykket af WestCoast® Tråd & Plader ApS

WCT-RygNet er fortsættelsen i det nye produktsortiment indenfor lagerinventar fra WestCoast Tråd & Plader.

WCT- RygNet sikrer dit gods mod at falde bagud af dine lagerreoler, hvilket er med til at højne sikkerheden overfor dit lagerpersonale samt sikre godset nedenunder mod skader.

Der er et lovkrav om afsikring af pallereoler med rygnet, hvis personer færdes bag fritstående sektioner. WCT-RygNet er en enkel løsning, hvor elementer i svejst trådnet afdækker bagsiden af din reol i fuld højde.

Nemt at tilpasse og montere:

WCT-RygNet kan leveres på mål, så elementerne er produceret i en bredde og højde, der sigter mod at minimere materialeforbrug og optimere montagen. Vi tilbyder løsninger på special-mål uden meromkostninger. Det kan vi i kraft af høj fleksibilitet i produktionsapparatet.  Elementerne kan naturligvis også leveres i standardstørrelser. Og vi medsender gerne et tilpasningskit, således at nettet nemt kan tilpasses, og skarpe kanter fjernes. Vi går ikke på kompromis med sikkerheden.

Nettet samles nemt med clamps og en metalplade. Dette er medvirkende til, at nettet sidder sikkert og stabilt på pallereolen og samtidig et design, hvor montagetiden bliver hurtigere i forhold til andre koncepter.

Net der imødekommer gældende sikkerhedskrav:

WCT-RygNet kommer som standard med maskestørrelse 38 x 97 mm. Ved automatiserede lagre og skærpede sikkerhedskrav anvender vi en maskestørrelse 18 x 97 mm.

Derudover galvaniseres nettet så det kan monteres indendørs, men vi kan naturligvis også tilbyde at pulverlakere elementerne i den RAL-farve, som du ønsker ifht. dit lager eller din specifikke pallereol.

Hvis du ønsker mere info eller et uforpligtende tilbud er du meget velkommen til at besøge vores hjemmeside her, eller kontakte vores sælger Mathias Thomsen på telefon 76 12 33 62 eller mail mt@wct.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Medlemsnyhed

Indrykket af
WestCoast® Tråd & Plader ApS

Forum Kirkevej 26
6715 Esbjerg N
Danmark
WestCoast® Tråd & Plader ApS

Send til en kollega

0.078