23948sdkhjf
Del siden
Annonce

IIoT gateway – Industriel Cloud

Smart Automation tilbyder IIoT gateways og HMI enheder med mulighed for at etablere en hurtig og enkel industriel cloud løsning.

Vores IIoT gateway monteres enkelt på DIN-skinne og uanset hvilke PLC eller bussystemer, du anvender på dit anlæg, kan vi hente dine data og sende dem videre til skyen. Vi har mulighed for at kommunikere med op til 8 forskellige protokoller samtidigt, og dermed kan vi også hente data fra en produktion med flere forskellige fabrikater og typer udstyr.
På under en halv time kan du konfigurere et system, der henter nøgledata fra din produktion og præsentere dem på et dashboard i en webbrowser.
Du kan vælge mellem en fuldt integreret løsning med Exor’s Corvina cloud koncept, eller du kan sende data til en af de mange andre cloududbydere via MQTT eller OPC-UA protokol, for eksempel Microsoft Azure, Amazon, IBM og en række andre.
Data overføres via VPN forbindelse med krypteret SSL protokol, dermed er sikkerheden i orden, uden at man behøver ændre opsætning i firewalls og lignende. Det er muligt at montere et 3G modul på enhederne, derved bliver man uafhængig af eksisterende netværk.
Med Exor’s Corvina cloud løsning er det utrolig nemt selv at lave dashboards, der passer til den aktuelle situation og behov, der viser data fra flere forskellige anlæg eller maskiner, og har mulighed for at summere data fra de forskellige anlæg. Derved får man et godt overblik, og man kan løbende ændre sine dashboards, så de afspejler netop de værdier og problemstillinger, man aktuelt har fokus på.

Er du interesseret i en demo eller yderligere information, så send en kort besked eller kontakt Smart Automation på telefon 7734 9960, mail info@smartdk.com

 

Smart Automation ApS
Bransagervej 5
9490 Pandrup
Jammerbugt Kommune
Danmark
CVR nummer: DK31769574
P nummer: 1014773432

Send til en kollega

0.047