23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Autodesk What´s New R2020 & ERFA

ERFA møde i Roskilde eller Fredericia? The Future of Making er nøgleordet i fremtiden og på seminarene vil vi præsentere de tendenser Autodesk ser, samt hvordan de fortsat vil understøtte udviklingen af jeres forretning.

Oplev Autodesks R2020 på 2 seminar, den 11. juni og 13. juni 2019, hvor du indbydes til at komme og få præsenteret alle væsentlige nyheder, samt deltage i faglig sparring med dine kollegaer i branchen.

The Future of Making er nøgleordet i fremtiden og seminarene vil starte med præsentation af de tendenser og muligheder Autodesk ser i fremtiden, og hvordan nye produkter og tiltag fortsat vil understøtte udviklingen af jeres forretning.

Vi præsenterer naturligvis også alle væsentlige nyheder i Autodesk Revit og AutoCAD R2020 samt Architecture, Engineering & Construction Collection. Desuden glæder vi os til at vise, hvorledes I kan arbejde med opmåling af facader, konstruktioner, ude-arealer, registrering af bygninger o.m.a. ved hjælp af FARO 3D scanner.

Sidst på dagen, løfter vi sløret for styrken i, at anvende flere programmer fra Autodesk Collections til løsning af dine projekter, og vi gennemgår en case med anvendelse af Revit, Navisworks, ReCap og Point Clouds.

Tilmelding:  Se agenda for begge dage og tilmeld dig den dag, der passer bedst.

Pris; Arrangementet er gratis for 2 personer pr. tilmeldt virksomhed. I er velkomne til at komme flere, pris pr. yderligere deltagere er kr. 750,- ex moms.

For yderligere information, kontakt os på 72 118 184 

Du finder os også i Silkeborg og Støvring d. 21. og 23. maj,  hvor vi præsenterer PD&M collection. Se agenda for d. 21 og 23 maj 
 

 Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tick Cad ApS
Sverigesvej 19
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35254315
P nummer: 1018540335

Kontaktperson

CBK
Camilla Bolvig Kyed
cbk@tickcad.dk

Send til en kollega

0.047