23948sdkhjf

ERFA møde ved HYDREMA, i Silkeborg, Roskilde eller Fredericia!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tick Cad ApS

Autodesk What´s New R2020 & ERFA! Vi gennemgår nyhederne i Inventor R2020, samt viser 3D scanning af emner, tools til optimering af arbejdsrutiner og ikke mindst lægger rammerne for en dag med fokus på sparring og netværk.

The Future of Making er nøgleordet i fremtiden og på seminarene vil vi præsentere de tendenser Autodesk ser, samt hvordan de fortsat vil understøtte udviklingen af jeres forretning.

Seminarene finder sted i:

Silkeborg, Vejlsøhus d. 21/5 

Støvring, HYDREMA d. 23/5

Roskilde, Kongrescenter Bauahus d. 11/6

Fredericia, Hotel Frederica d. 13/6

Agenda
Vi præsenterer alle væsentlige nyheder i Autodesk Inventor R2020, Product Design & Manufacturing Collection, Fusion 360, Fusion Team og Tick Tool. Desuden glæder vi os til at vise, hvorledes I kan arbejde med reverse engineering og kvalitetskontrol ved hjælp af FARO ScanArm.

Sidst på dagen, løfter vi sløret for styrken i, at anvende flere programmer fra Autodesk Collections til løsning af dine projekter, og vi gennemgår en case med anvendelse af Inventor, Factory Design, Navisworks, ReCap og Point Clouds.

Tilmelding: Se agenda og tilmeld dig den dag, der passer bedst.

Arrangementet er gratis for 2 personer pr. tilmeldt virksomhed. I er velkomne til at komme flere, pris pr. yderligere deltagere er kr. 750,- ex moms.

For yderligere information, kontakt os på 72 118 184 

 Vi glæder os til at byde dig velkommen!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tick Cad ApS

Sverigesvej 19
8700 Horsens
Danmark
Tick Cad ApS

Billeder & videoer

Autodeks What´s New R2020 & ERFAAutodeks What´s New R2020 & ERFA

Send til en kollega

0.124