23948sdkhjf

Fremtidens fødevareproduktion – se muligheder ikke begrænsninger!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Staalcentrum

Dagen vil have fokus på, hvordan aktører forskellige steder i fødevarekæden kan drage forretnings­mæssig nytte af ny teknologi til rengøring og procesoptimering

Tid: onsdag den 29. maj, 2018 kl 9.00 (8.45) til 16.00
Sted: Food Innovation House, Lysholt Allé 3, 7000 Vejle
 
Formålet er at skabe inspiration til virksomheder, så flere overvejer at anvende ny teknologi til at styre deres egen forretning. Eksemplerne vil berøre emner som samarbejde i værdikæden, nye muligheder inden for måling og analyse, udnyttelse af data og optimeringer i værdikæden, digitalisering.

Program formiddag 9.00 – 11.00 – Hvad former fremtidens fødevareproduktion

  • Velkomst v/ Alan Friis, Staalcentrum
  • Aktivering af et større innovationspotentiale – med eksempler fra fødevareproduktudvikling, Carsten Borch, 1925 Modellen
  • Engaging with academics to bring new ideas to life – including examples from new utiilisation of fermentation, Tim Hobley, DTU FødevareinstituttetSpørgsmål og debat
  • Spørgsmål debat og anvendelse af 1925 modellen

Generalforsamling i Staalcentrum 11.15 – 12.00

 Frokost og netværk 12.00 – 12.45 

Program eftermiddag 13.00 – 16.00 – To temaer med eksempler på ny teknologi
TEMA – Rengøringsoptimering v/ Annette Baltzer Larsen, FORCE Technology; Heidi Herup, Insatech; Gustav Skands, SBT Instruments og Lars Houborg, Ecolab. Temaet vil have fokus på udnyttelse af nye sensorer og måleprincipper til optimering af rengøring samt, hvordan dette hænger sammen med hygiejnisk design og forbedret rengøringseffektivitet

TEMA Moderne produktionsteknologi og digitalisering v/ Alan Friis, Staalcentrum og DTU, Peter Espersen, HYDRACT Aps mfl.. Temaet kommer rundt om hvordan et øget fokus på digitalisering og ny teknologi kan styre og endda reformere forretningen. Det belyses tillige, hvordan data og matematiske modeller kan understøtte både procesudvikling og effektiv drift.

Afslutning med fokus på fremadrettede aktiviteter.

Deltagergebyr 500 kr for medlemmer af Staalcentrum og 750 kr for alle andre.
For yderligere information og tilmelding kontakt Staalcentrum på  info@staalcentrum.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Staalcentrum

Gl. Aarhusvej 344
8800 Viborg
Danmark
Staalcentrum

Send til en kollega

0.183