23948sdkhjf

Cobot - Collaborative robot

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sealing System A/S

En ”COBOT” er det nyeste skud på stammen i Sealing Systems produktsortiment. Det er en Collaborative Robot fra Aubo Robotics.

Cobot - collaborative robot, er en ny generation af robotter, der kendetegnes ved at være agile og fleksible, og ved at kunne arbejde tæt sammen med mennesker, da de er godkendt til at kunne arbejde uden sikkerhedsafskærmning.

Return on investment
En Cobot er en billig og nem måde at effektivisere en produktion på. Den er billig i anskaffelse og drift, den er stabil og kan arbejde 24/7 og så er den pladsbesparende i forhold til ordinære robotceller, der kræver sikkerhedsafskærmning. Hermed er jeres investering hurtigt tjent ind igen og kan samtidig give jeres virksomhed konkurrencemæssige fordele.

Fleksibilitet og høj præcision
Cobotten kan frigøre arbejdskraft eller assistere medarbejdere, ved manuelt udførte ensformige og opslidende opgaver. Cobotten kan med stor variation i bevægelighed udføre gentagne bevægelser med høj præcision. Derfor er den særdeles velegnet til pick and place, håndterings- og palleteringsopgaver.

Simpel programmering
Sealing System har netop udviklet vores eget software til robotpalletering. IPS - Intelligent packaging software er gennemtestet af vores robotprogrammører og ingeniører. Vi har lagt stor vægt på at designe en brugervenlig og logisk brugeflade, så den enkelte operatør let kan betjene og programmere robotten.

Finansiering
Vi tilbyder mulighed for køb, leje, leasing samt køb som vikar.
Kontakt os på tlf +45 75 29 20 92 for yderligere information.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sealing System A/S

Hedemarken 1
7200 Grindsted
Danmark
Sealing System A/S

Send til en kollega

0.09