23948sdkhjf

Hvordan ved du, om du bruger en sikker luftpistol?

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Lige nu kan du spare 40% på Pro One blæsepistolen

Forskellen på en sikker og en regulær luftpistol er det statiske tryk, der opstår, hvis røråbningen bliver helt blokeret.

Hvis det statiske tryk bliver for højt, eller hvis trykluften blæses direkte mod kroppen, hvor der er åbent sår, kan trykluften komme under operatørens hud og komme ind i blodbanen. Dette kan medføre alvorlige skader. En sikker luftpistol får ikke et for højt statisk tryk, da røråbningen aldrig kan blive helt blokeret.

Den nemmeste måde at finde ud af, hvilket statisk tryk luftpistolen har, er at bruge en lufttrykmåler til at måle trykket ved luftpistolens røråbning.

Forordninger om sikre luftpistoler
Der er to lande, der regulerer arbejdssikkerhed og sikre luftpistoler, USA og Schweiz.

·      I USA regulerer OSHA (Occupational Safety and Health Administration)
·      I Schweiz er det SUVA (Schweizerische Unfallsversicherungsanstalt)

For at blive klassificeret som sikker er det kun tilladt at luftpistolen har et statisk tryk på 2,1 bar.

Hvis et åbent rør bliver blokeret, har luften ingen flugtvej. Dette betyder, at uanset hvad der blokerer, så er røret modtageren af ​​det samlede lufttryk. Hvis trykket er mere end 30 psi (210 kPa) og overfladen der blokerer røret, er et menneske, kan det føre til alvorlige skader. Det høje tryk vil tvinge luften ind under personens hud, hvilket kan føre til symptomer, der ligner et hjerteanfald eller forårsage et slagtilfælde.

Modsat gælder Silvents dyser. Dysenes specialdesign består af mange forskellige huller og slidser, der forhindrer trykket i at overstige 30 psi (210 kPa), hvis dysen er blokeret. Udformningen minimerer risikoen for total blokering, da hullerne og slidserne er placeret på en måde, der forhindrer dysen i at blive helt blokeret. Da luften altid har en flugtvej, kan det statiske tryk ikke blive for højt og skadeligt for operatøren.

Mange tror fejlagtigt, at hvis man skal have en sikker blæsepistol, så må man gå på kompromis med blæsekraften – men det er ikke sandt!

Silvent er eksperter på trykluft og har udviklet en teknologi, der gør det muligt at opfylde OSHA-kravene, samtidig med at der opretholdes en høj blæsekraft. Denne unikke teknologi er benyttet i størstedelen af ​​Silvents luftpistoler.

Ved at bruge Silvents prisvindende blæsepistol Pro One nedbringes omkostningerne til trykluft med op til 53% og støjniveauet med 69%, når der blæses med trykluft.

Pro One kampagnen
Vores kampagne på Pro One, hvor du kan spare 40% (360 kr.) løber til 20. juni.

Læs mere om alle fordelene og bestil Pro One til kampagnepris her

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Pro One blæsepistolPro One 300 blæsepistolPro One AS blæsepistol

Send til en kollega

0.078