23948sdkhjf
Del siden
Annonce

MULTIVAC koncernen investerer i nyt videnscenter for portionering af kød

Ved en officiel ceremoni blev det første spadestik taget til en ny fabrik hos TVI Entwicklung & Produktion

Et topmoderne byggeri på ca. 9.000 kvadratmeter opføres og kommer til at indeholde kontorer, kundecenter og produktionshal. Færdiggørelsen er planlagt til maj 2020, og den samlede investering løber op i ca. 17.5 mio. euro.

TVI er markedsførende i portioneringsmaskiner til kød samt komplette portioneringslinier. Produktprogrammet indeholder løsninger til temperering, presning, portionering og automatisering. I januar 2017 overtog MULTIVAC aktiemajoriteten i selskabet – og med opførelsen af de nye faciliteter skabes der nu ideelle forhold for yderligere bæredygtig vækst.

Et stort antal gæster deltog i begivenhederne i Bruckmühl, blandt andre Richard Richter, borgmester i Bruckmühl, Alois Allgaier og Thomas Völkl, CEOs hos TVI samt MULTIVAC direktørerne Guido Spix (CTO/COO) og Christian Traumann (CFO).

Udvidelsen af markedsføringspositionen forsætter

“Forretningsenheden portionering af kød udvikler sig meget tilfredsstillende. Ved at investere i en ny fabrik fremmer vi udvidelsen af vores produktprogram, og samtidig konsoliderer vi TVI's førende position inden for præcis portionering af kød, ” forklarede Guido Spix, CTO og COO i MULTIVAC. “Antallet af medarbejdere stiger således fra de nuværende 120 til ca. 250 i de kommende år. ”

Det nye videnscenter for kødportionering rummer en produktionshal på ca. 5.600 kvadratmeter til præfabrikering og montage samt logistik, lager og udviklingsafdeling.

Dertil kommer en treetagers kontorbygning på 1.920 kvadratmeter, som foruden kontorer og en moderne kantine også rummer rekreative lokaler. Ved indretningen af de nye faciliteter med topmoderne arbejdsmiljø samt de mange funktionelle områder og mødesteder var det meget vigtigt for os at skabe et miljø for vore medarbejdere, hvor de kan føle sig godt tilpas”, forklarede Alois Allgaier, CEO i TVI.

Et kundecenter i to etager på ca. 1.400 kvadratmeter med flere demolokaler og en kundelounge runder komplekset af. “Vi kan hermed tilbyde vore kunder ideelle forhold til drøftelse og fremvisning af vore portioneringsløsninger under realistiske forhold, ” sagde Thomas Völkl, CEO i TVI. “Det vil også være muligt at gennemføre individuelle tests med kundernes egne produkter samt at afprøve løsninger med henblik på gennemførlighed, udbytte, ROI, give-away og andre kritiske faktorer. ”

Om TVI

Med ca. 120 medarbejdere i Irschenberg udvikler og producerer TVI omkring 180 maskiner årligt. TVI's kunder portionerer typisk steaks, schnitzel, koteletter og grillspyd til hele detail- og cateringbranchen. TVI leverer både individuelle komponenter og komplette produktionslinier, og produktsortimentet rækker fra frysning og temperering af kød til portioneringsmaskiner og automatisk ilægning af færdige portioner i pakker. TVI besidder en teknologisk fordel som er hjørnestenen for vækst, innovation og international rækkevidde. Selskabets vidnesbyrd dækker næsten hele verden, i særdeleshed i Europa, USA, Rusland, Kina, Japan, Latinamerika og Australien. TVI's innovative maskiner øger produktiviteten og udbyttet og mindsker give-away, kombineret med højst mulig produktfleksibilitet. De intelligente liniekoncepter garanterer høj effektivitet og pålidelighed. Yderligere oplysninger kan findes på: www.tvi-gmbh.de

 

 

Multivac A/S
Nørre Bygade 34, Grejs
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK11560431
P nummer: 1000256364

Kontaktperson

MR
Margit Rosendal
Personal Assistant
+45 76907826 margit.rosendal@multivac.dk

Send til en kollega

0.047