23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tick Cad Inviterer til lancering af Autodesk Inventor R2020 i Roskilde og Fredericia

Oplev hvordan Inventor, Navisworks, ReCap og Point Clouds kan anvendes i løsning af dine projekter og få en præsentation af nyhederne i Inventor 2020 og Product Design & Manufacturing Collection.

Du indbydes til at komme og få præsenteret alle væsentlige nyheder, samt deltage i faglig sparring med dine kollegaer i branchen d. 11, juni i Roskilde eller d. 13. juni Fredericia.

The Future of Making er nøgleordet i fremtiden...
og seminarene vil starte med præsentation af de tendenser og muligheder Autodesk ser i fremtiden, og hvordan de med nye produkter og tiltag fortsat vil understøtte udviklingen af jeres forretning.

Vi præsenterer naturligvis også alle væsentlige nyheder i Autodesk Inventor samt PD&M Collection samt du vil få indsigt i, hvorledes FARO® 3D Design ScanArm® kan anvendes til reverse engineering og kvalitetskontrol.

Sidst på dagen,
løfter vi sløret for styrken i, at anvende flere programmer fra Autodesk Collections til løsning af dine projekter, og vi gennemgår en case med anvendelse af Inventor, Navisworks, ReCap og Point Clouds.

Agenda og tilmelding:
Se agenda for begge dage og tilmeld dig den dag, der passer bedst her

Pris;
Arrangementet er gratis for 2 personer pr. tilmeldt virksomhed. I er velkomne til at komme flere, pris pr. yderligere deltagere er kr. 750,- ex moms.

For yderligere information, kontakt os på 72 118 184 

 Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tick Cad ApS
Sverigesvej 19
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35254315
P nummer: 1018540335

Kontaktperson

CBK
Camilla Bolvig Kyed
cbk@tickcad.dk

Send til en kollega

0.047