23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Spar tid med Saniståls Energi- og Klimateam

Som kunde i Sanistål er det altid muligt at trække på Energi- og Klimateamet. Uanset om det er en ny varmepumpe, en ny gaskedel, et pillefyr, eller et nyt ventilations- eller klimaanlæg, stiller teamet sin ekspertise og vejledning til rådighed.

Teamet ved alt det, du som installatør ikke altid selv har tid til at sætte dig ind i, når din kunde skal have installeret ny varmeventilator, villaventilation eller varmepumpe i sommerhuset.

Du kan trygt overlade det til os at finde frem til de miljørigtige og energibesparende produkter og løsninger, der passer til netop dine kunders behov.

”Som kunde i Sanistål skal du ikke bruge dyrebar tid ved skrivebordet. Det eneste du skal koncentrere dig om er at sælge løsningen og produktet til din kunde”, siger Allan Jørn Andersen fra Energi- og Klimatemaet.

Teamet bliver løbende uddannet i nye produkter af leverandørerne, både herhjemme og i udlandet, og er derfor altid opdateret på, hvad der er den bedste løsning for dig og slutbrugeren. Ligesom de har styr på al relevant lovgivning såsom byggereglement og energitilskud.

Som en særlig service tilbyder Saniståls Energi- og Klimateam at udarbejde en beregning og evt. tegning af ventilationsløsninger til villaer og mindre industrier mod et symbolsk beløb på 750 kr., som bortfalder, hvis kunden vælger vores løsning.

 Kontakt Saniståls Energi- og Klimateam på 96 30 60 00 eller læs mere her >>

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.032