23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CustomKit sparer kunderne for tid og besvær

I Sanistål pakker CustomKit-afdelingen kasser med bolte og værktøj tilpasset den enkelte kundes særlige opgave. Det sparer kunderne for arbejdstid og besvær.

Vi oplever at sampakning af de varer som kunderne bestiller hos Sanistål, i høj grad kan effektivisere hverdagen for vores kunder. Når en vindmølleproducent f.eks. skal støbe eller reparere en vinge, åbner de en kasse, hvor alt det de skal bruge, er lige ved hånden - hverken mere eller mindre og skåret til i de rette længder. Samme princip, som når vi køber en reol i IKEA, og det nødvendige antal skruer og lignende følger med i en pose.

Det er den 12 mand store CustomKit-afdeling i Billund, der har pakket kassen med de komponenter, som gør, at vindmølle-producenten sparer både tid, svind og emballage. Montørerne skal ikke afbryde arbejdet gang på gang, fordi de mangler en bolt eller skrue.

Og kunden slipper for det administrative bøvl, som fx at skulle håndtere forskellige leverandører og fakturaer, returnering af varer osv.

For alle kunder
CustomKit blev lanceret i 2011, og ifølge afdelingsleder Marinus H. Rasmussen vil stort set alle typer af kunder kunne drage nytte af konceptet.

“Hidtil har vi koncentreret os om vores storkunder, som vi sender til på enten daglig eller ugentlig basis. Men CustomKit kan også optimere mange mindre kunders arbejdsopgaver. F.eks. det lille VVS-firma, der skal bruge de samme 35 komponenter, hver gang de skal installere et gasfyr eller udstyre 20 ens badeværelser. I stedet for at montørerne skal gå frem og tilbage fra lageret, hvor der måske mangler en komponent, er alt det, de skal bruge, lige ved hånden”, siger Marinus H. Rasmussen.

“Alt kan lade sig gøre"
Arbejdsgangen er, at afdelingen bliver kontaktet af Saniståls sælgere, der oplyser, hvad kunden har brug for, og herefter fastsætter afdelingen en pris på opgaven.

“Den ekstra pris, vi skal have for at samle alle items, så de lige præcis passer til kundens opgave, er mindre end de ekstraudgifter til arbejdstid og svind, som kunden ellers ville have”, siger Marinus H. Rasmussen.

Kaj M. H. Petersen arbejder på lageret, hvor pakkerne fra hele produktsortimentet samles.

“Ikke to arbejdsdage er ens. Hver gang vi får en ny ordre, skal vi tænke kreativt. Kunden ved, hvad han skal have, men ikke hvordan det skal pakkes. En dag pakker vi bare 30 kasser. En anden dag op til 1000 kasser, der skal på halvpaller og sendes med container – alt kan lade sig gøre.

Kunderne er glade for, at vi leverer det hele på en gang og spørger ofte, hvorfor vi ikke har gjort det for mange år siden”.


Kontakt os og få en pris på sampak af dine varer eller læs mere om CustomKit her

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.048