23948sdkhjf
Del siden
Annonce

StockMaster industriautomater bidrager til grøn strategi

FORCE Technology har fokus på bæredygtige tiltag - blandt andet at nedbringe virksomhedens forbrug af c-varer, hvor en StockMaster-lagerautomat er en central del af den grønne strategi.

Fra sit hovedkvarter i Brøndby, servicerer FORCE Technology de største virksomheder i Danmark inden for energioptimering, grønne forretningsmodeller samt energi- og miljøydelser. Men det er ikke kun udadtil, at rådgivningsvirksomheden har fokus på bæredygtige og grønne strategier. FORCE Technology forsøger nemlig også at implementere grønne og bæredygtige tiltag i deres egen virksomhed – herunder at nedbringe medarbejdernes forbrug af c-varer:

- Som en virksomhed, der rådgiver andre inden for innovation og grønne forretningsmodeller, så forsøger vi også hele tiden selv at optimere vores energiforbrug og mindske vores brug af blandt andet c-varer. På den måde bidrager vi også selv til at reducere CO2-belastningen, fortæller Inge Lise Bank Melgaard, som er Head of Procurement hos FORCE Technology.

StockMaster en del af grøn strategi
Med omkring 200 servicebiler på de danske veje er FORCE Technology kendte for deres fleksibilitet. Men virksomhedens høje serviceniveau har også ført til et øget forbrug af c-varer, såsom handsker, briller og andet sikkerhedsudstyr. Men det høje forbrug har en StockMaster-lagerautomat nu sat en stopper for:

- Vi stiller høje krav til vores ansattes sikkerhed, og de skal altid have det korrekte sikkerhedsudstyr med, når de skal ud til en virksomhed. Dem skulle de førhen have udleveret i vores lager, som kun var åbent i hverdagene. Det betød, at vores medarbejdere ofte hamstrede batterier, handsker, bor osv. af frygt for at løbe tør, hvis de nu skal arbejde om aftenen eller i weekenden. Men det har StockMaster-lagerløsning nu nedbragt markant, siger hun.

Helt konkret er StockMaster et lagerstyrings- og optimeringskoncept, der er udviklet af Sanistål. Automaten har blandt andet et indbygget softwaresystem, der automatisk registrerer og genbestiller varer hos Sanistål, som så fylder automaten op. På den måde er StockMaster-automaten altid fyldt op og tilgængelig for FORCE Technology’s medarbejdere til glæde for både virksomheden og miljøet:

- StockMaster-lagerløsningen har sænket vores brug af c-varer markant, da den holder åbent 24 timer i døgnet og 365 dage om året. Automaten har derfor både medført en miljømæssig og en økonomisk gevinst, da vores medarbejdere nu selv kan trække de forbrugsvarer, de har brug for og på det tidspunkt, de har brug for dem.

Optimeret lagerstyring
Ifølge Inge Lise Bank Melgaard har StockMaster-lagerautomaten også effektiviseret FORCE Technology’s lagerstyring, så virksomheden nu har bedre overblik over deres varelager:

- Med StockMaster-automaten kan vi bedre se hvilke forbrugsvarer, der rykker på hylderne i vores varelager, og hvilke varer, som ikke rykker så meget. Tidligere har vi nemlig smidt mange varer ud, da de enten blev for gamle eller vi overgik til et nyt og bedre produkt, forklarer hun og fortsætter:

- Vi skal desuden ikke have en ansat til at styre lageret samt bestille og udlevere c-varer, for det klarer StockMaster-løsningen helt automatisk for os. På den måde har vi kun udgifter til selve StockMaster-maskinen og de varer, vi forbruger, hvilket er en kæmpe gevinst for vores virksomhed, men også for miljøet, fortæller Inge Lise Bank Melgaard slutteligt.

Vil du også optimere jeres lagerstyring? Så læs mere om StockMaster-vendingautomaterne her >>

Ahlsell Danmark
Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42997811
P nummer: 1003072200

Send til en kollega

0.094