23948sdkhjf

Bag lås og slå

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sanistål A/S

Kender du Carl F Sikring? Vores fornemmeste opgave er at sikre alt byggeri fra den lille boligforening til det store sygehus. Individuelle løsninger og egen produktion af mekaniske låse er afdelingens speciale.

Hvis du ønsker et skræddersyet adgangskontrol-, låse- og overvågningssystem, så er det Saniståls sikringskonsulenter, du skal kontakte. Sikringsafdelingen har bl.a. stået for låse- og sikringssystemet til Statsfængslet i Horsens, Strandhotellet i Blokhus og senest - Psykiatrisk Center i Skejby.

”Vi stod for sikringen af det gamle psykiatriske hospital i Risskov. De havde været glade for vores løsning dengang, og derfor fik vi opgaven, der ikke har været helt ligetil. Udfordringen har været ikke blot at sikre, at folk skal kunne komme ind og ud, men også at der naturligvis er udvalgte personer, der ikke skal kunne komme ud”,  forklarer produktchef Benno Nagbøl.

Gratis rådgivning

En typisk opgave for vores sikringskonsulenter består i, at en kunde - f.eks. et tømrerfirma - henvender sig og oplyser, hvad slutkunden har brug for. Her vejleder vi om alt fra låse til valg af design til den enkelte opgave – helt uden beregning.

”Vi tager ofte dialogen med både arkitekterne på de store sager eller projektlederen i tømrerfirmaet og sammen finder vi den løsning, som passer til kundens behov”, siger Benno Nagbøl.

 

Nyt dørkaldeanlæg

Vores sikringsafdeling er markedsledende, når det kommer til al den sikring, der er monteret på døren - låse, beslag og cylindere. Nu også med dørkaldeanlæg:

”Når det kommer til dørkaldeanlæg, lancerer vi nu en ny smart løsning på markedet i samarbejde med en italiensk leverandør, Farfisa, der tilbyder anlæg som samtidig virker sammen med vores øvrige produkter”, siger Benno Nagbøl. Se mere her. 

 

Made in Billund

Vi er desuden eneforhandler i Danmark af Salto, som er førende leverandører inden for adgangskontrol, og EVVA, som har et bredt udvalg af låsesystemer tilpasset kundens behov.

Vores sikringsafdeling har egen produktion, og vi kan derfor tilbyde dig markedets stærkeste løsninger. Samlingen af mekaniske låse og beslag finder sted på vores afdeling i Billund. At vi prioriterer at have produktion i Danmark er en ubetinget fordel for håndværkerne og for låsesmeden.

”Vores kørende konsulenter kan yde support ude på byggepladsen, når kunden har brug for det. Og så er leveringstiden nærmere fire dage end fire uger” siger Marinus H. Rasmussen, afdelingsleder i Billund.

Selvom medarbejderne er spredt på flere matrikler har de ifølge Benno Nagbøl mindst én ting tilfælles: “Vi er nok alle sammen en flok nørder på hvert vores felt”.

Ønsker du at vide mere eller få en snak med en af vores dygtige sikringskonsulenter?

Du kan kontakte vores sikringsafdeling på tlf. 72 27 88 53 eller sikring@sanistaal.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sanistål A/S

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Danmark
Sanistål A/S

Send til en kollega

0.063