23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Damstahl udnævner Digital & Marketing Manager

Damstahls stærke platform med digitale services får et endnu stærkere fundament ved en formel sammenkobling med alle aktiviteter inden for marketing.

I et nyt team med navnet Digital & Marketing vil der blive sat øget fokus på samlet fremdrift på disse områder i hele Damstahl-gruppen. Til at stå i spidsen for dette team er Anders Jensen pr. 1. august udnævnt som Digital & Marketing Manager.

Anders Jensen er 29 år og har i ni år været en del af Damstahls salgsteam – de seneste år også som medansvarlig for udvikling og opbygning af digitale services. Som nærmeste medarbejdere og samarbejdspartnere får Anders de skarpeste kapaciteter inden for digital service, e-commerce, marketing og kommunikation i hele Damstahl-gruppen.

Damstahls ambition er på den digitale bane ikke blot at kunne imødekomme ønsker og behov fra kunderne, men konstant at være på forkant med udviklingen, og det er der nu i endnu højere grad basis for. Med team Digital & Marketing har Damstahl det bedste afsæt til et vigtigt spring ind i den digitale fremtid – ja, faktisk ud på den digitale motorvej.

Damstahl a/s
Danmarksvej 28
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK23256118
P nummer: 1003012045

Kontaktperson

AMK
Anne Mette Kristensen
Marketingkoordinator
amk@damstahl.com

Send til en kollega

0.048