23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Marden Edwards - Semi Auto


Den nye Marden Edwards Semi Automatiske ”tuch & fold” cellofanermaskine udvider Marden Edwards pakkemaskineportfolio.

Et ønske om at kunne tilbyde kunderne et fuldt fleksibelt, pålideligt, let omstilleligt system er blevet opfyldt med design og fremstilling af Marden Edward’s SEMI-AUTO.

Med denne maskine opnås mulighed for håndtering af mange kartonstørrelser med ukompliceret skift mellem formatstørrelser uden anvendelse af formatværktøjer.

På under 10 min. kan SEMI AUTO formatomstilles, hvilket gør denne maskine ideel for kunder med små og varierende batchkørsler.

Med folieskæreanordningen får man ikke noget problem med folielager – eneste folie der skal være på lager er den bredeste, som med dobbeltknivene skæres til så den tilpasses bredden på hver enkelt karton. Med inverter drive tilpasses folielængden, digitalt justeret, og med til at sikre hurtigt skift og tilpasning.

Med fodpedalen starter operatøren cellofaneringscyklussen, film spoles ud i den rigtig længde, guillotinen (fra vort omfattende program af automatiske cellofanermaskiner) skærer folien, operatøren laver sideseglet manuelt og anbringer kartonen på foldedækket, hvor den individuelle pakketransportør (Individual Pack Transportation) indekserer kartonnerne gennem indstiks- og foldeprocessen. Solenoidedrevne endeforseglere, der kan udformes til at passe individuelle kartonstørrelser forsegler endefolden. Der kan opnås en kapacitet på 10 cellofaneringer pr. min.

Alle kontaktdele har antistatiske og fnugafvisende egenskaber, således at kundens cellofanerede produkter bibeholder deres glatte og rene look. Som option kan man tilføje Tear Tape funktion, som giver kunden mulighed for at vælge let åbning af produktet med tear-tape.

Det eneste kunden skal råde over er en enkeltfaset elektrisk forbindelse, der anvendes ikke trykluft og maskinen leveres med sikkerhedsafskærmninger og i henhold til seneste CE sikkerhedsdirektiver.


Kai Erichsen A/S
Gersonsvej 13
2900 Hellerup
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58189316
P nummer: 1002075887

Send til en kollega

0.047