23948sdkhjf

HCP Maskincenter har nu både showroom og lager på den halve plads

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Schourup A/S

Naboen manglede plads til udvidelse af sit lager. Det blev katalysatoren til bedre udnyttelse af HCP Maskincenters eget showroom og lager med stor mezzanin.

Ofte er det for få kvadratmeter, der giver anledning til at udforske mulighederne for at udnytte pladsen mere effektivt. I tilfældet her var det den omvendte situation.

Det startede med at naboen en dag kom til kaffe, og da han gik derfra igen, havde Aksel Gaardsted Christiansen, daglig leder hos HCP Maskincenter, vendt en omkostning til en indtægt ved at leje en større del af sine kvadratmeter ud til udvidelse af naboens lager.

Aksel Gaardsted Christiansen kunne se potentialet i at udnytte sine kvadratmeter endnu bedre ved at organisere lageret lidt anderledes og udnytte den rummelige loftshøjde i showroomet med en mezzanin.

Mezzanin monteret hurtigt og effektivt uden forstyrrelser i driften
Mezzaninen er bygget op omkring den eksisterende trappe og etableret med skråstag i stedet for kryds. Det giver medarbejderne uhindret adgang til varerne på reolerne under mezzaninen, fordi de frit kan gå mellem mezzaninens støttepunkter uden at tage hensyn til kryds, der spærrer vejen.

"Jeg kan ikke rose montageholdet nok. De har præsteret effektivitet og struktur i arbejdet, som jeg sjældent har set magen til, og det har kørt fuldstændig efter en snor fra tilbud til mezzaninen nu står færdig og klar til brug." Aksel Gaardsted Christiansen, daglig leder hos HCP Maskincenter

Ovenpå mezzaninen skal varerne med de laveste omsætningshastigheder placeres, og nedenunder bliver de hurtigst omsatte varer nemt tilgængelige. Det frigiver gulvplads til showroom med plads til de helt store landbrugs- og entreprenørmaskiner.

Får du det optimale ud af dine kubikmeter?
>> Få mere inspiration til udnyttelse af lofthøjde med mezzaniner her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Schourup A/S

Sletvej 2 D
8310 Tranbjerg
Danmark
Hans Schourup A/S

Billeder & videoer

Under mezzaninen er der god plads til lagerreolerPå mezzaninen placeres plukkevarer med lavest omsætningshastighedMezzaninen er tilpasset og bygget op omkring den eksisterende trappeHCP Maskincenter udnytter alle kubikmeter i showroomet med mezzanin.

Send til en kollega

0.063