23948sdkhjf

Undgå nedetid i pakkeriet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lundberg Tech A/S

Automatiseret affaldshåndtering i pakkerier hos fødevareindustrien bliver mere og mere aktuel og omfatter ofte emballagekonvertering. For at undgå nedetid i pakkeriet, er det oplagt at tilføre sin produktion en automatiseret affaldshåndtering.

Vores systemer til affaldshåndtering kræver ikke operatørtimer og evt. stop af maskinen undervejs, påvirker ikke arbejdsmiljøet og reducerer volumen af affaldet, siger Leif Hansen, arbejdende bestyrelsesformand for og medejer af Lundberg Tech A/S, og peger på, at mange fødevareproducenter faktisk her kan have et u-opdaget problem, som kan løses på en både lean og værdiskabende måde.

Med stadig større fokus på fødevaresikkerhed, genbrug af materialer - ikke mindst plast- arbejdsmiljø, samt rentabilitet og dermed omkostningstung operatørtid kan et Lundberg Tech anlæg virkelig gøre en forskel og bidrage positivt.

Den emballageproducerende industri gør det allerede i stor udstrækning, og den fødevareproducerende industri kunne med fordel gøre det samme. Sådan lyder det fra Leif Hansen, når han taler om automatisk opsamling og komprimering af procesaffald fra pakke- og etiketteringsprocessen.

Siden 1981 har cuttere og granulatorer, der opskærer/findeler materiale, dannet grundlag for Lundberg Techs vakuumsystemer til affaldshåndtering, der kan håndtere en lang række materialer, som f.eks. papir, karton, plast, gummi, tekstiler, nonwovens, laminater, tape og etiketter. Og virksomheden er i dag en af verdens største producenter af den type udstyr.

 – Vores granulatorer og cuttere anvendes i fabrikker verden over, og er anerkendte for deres høje kvalitet og opskæringseffektivitet. Men de står hovedsageligt hos producenter af emballager og etiketter, hvor de anvendes til at opsamle og fjerne kantafskæring og øvrigt trim fra udstansning af emballager, eller fra etiketproduktionen, hvor papiret imellem de udstansede etiketter fjernes fra bagpapiret, forklarer Leif Hansen. Fødevareindustrien kan også nyde godt at disse granulatorer og cuttere, der bl.a. vil begrænse nedetid i produktion og pakkerier.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst bestyrelsesformand Leif Hansen på telefon (+45) 44 98 35 85 eller på mail leif@lundbergtech.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lundberg Tech A/S

Foldagervej 12
4623 Lille Skensved
Danmark
Lundberg Tech A/S

Send til en kollega

0.098