23948sdkhjf

Ny lagerstyring reducerer vareforbruget med 20%

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sanistål A/S

Ib Andresen Industri har opnået et imponerende fald på 20% efter implementeringen af to nye lagerstyringsløsninger i form af Saniståls StockMaster lagerautomater og kanban lagerstyringssystemet EasySupply.

Ib Andresen Industri leverer stålløsninger til en lang række brancher inden for bl.a. vind, byggeri, industri og transport. Den 500 mand store virksomhed har stort fokus på løbende optimeringer i både produktion, indkøb og administration. Det er bl.a. afgørende, at de omfattende produktionsfaciliteter kører døgnet rundt uden stop. Derfor søgte virksomheden efter en digitaliseret løsning til at optimere indkøbet og lagerstyringen af deres forbrugsvarer.

Valget faldt på Saniståls automatiske lagerstyringsløsninger til håndtering og indkøb af virksomhedens forbrugsvarer som sikrer et fuldt overblik over varelageret og at de rigtige varer bliver købt hjem til rette tid og i den rigtige mængde. Bestilling af varerne, genopfyldning og fakturering foregår automatisk, hvilket sparer virksomheden for tid og ressourcer både på lageret og i administrationen.

Ib Andresen Industri oplever, at de to lagerstyringsløsninger har bidraget med en reduktion i vareforbruget på hele 20% og frigivet mandetimer i virksomheden, som tidligere blev brugt på indkøb, udlevering af varer og fakturahåndtering.

Se videoen med Strategic Purchaser Glenny Skov, som fortæller om baggrunden for implementeringen og hvor stort et udbytte de har fået ud af de to løsninger i form af StockMaster lagerautomaterne og kanban lagerstyringssystemet EasySupply.

Vil du vide mere?
For mere information om Saniståls lagerstyringsløsninger, venligst kontakt Konceptkonsulent Joseph Klarup på mail: jkl@sanistaal.dk eller tlf. 42420865

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sanistål A/S

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Danmark
Sanistål A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093