23948sdkhjf

Fra pandekagemaskine til industriel kuglelejervarmer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cosina ApS

Test af fransk pandekagemaskine overrasker i industrien, og ikke mindst hos den danske forhandler Cosina. Stabile temperaturer og en rillet støbejernsplade i høj kvalitet, viser sig at være ideel til at varme kuglelejere i industrivirksomheder.

Pandekagemaskiner fra franske Krampouz har i flere år været favoritten i danske creperier og caféer.

Den danske storkøkkenforhandler, Cosina ApS, har i flere år markedsført Luxury-serien som den bedste maskine til professionelle creperier og isbutikker. Men for to år siden blev serien, over en længere periode, testet af en stor industrikoncern herhjemme.

Det forbløffende resultat viste, at maskinen også kan bruges til at varme kuglelejer. Grunden til at maskinen fungerer så godt som varmeaggregat til kuglelejere er, at den kan hold en stabil høj temperatur op til 300°C. Derudover er støbejernspladens udformning også ideel til formålet, da den er støbt med tynde cirkelformede riller hele vejen ind til midten af pladen. Dermed er det nemt at holde styr på kuglelejerne der ikke bare falder ned fra pladen.

Om maskinen

Luxury-serien fra Krampouz er håndbygget i Frankrig og benytter keramisk isolerede varmelegemer. Termostaten, føleren og øvrige materialer er håndplukket af den erfarne producent og resultatet er en jævn og stabil overfladetemperatur.

Fabrikkens enorme ekspertise har gjort dem markedsledende inden for crepemaskiner.

  • Toppladen er udført i støbejern.
  • Maskinen kører enten på 230 V eller 380 V. 
  • Maks. effekten er på 3600 Watt.
  • Den har en trinløs indstilling fra 50 til 300 grader og pilotlys der indikerer når pladen har nået den indstillede temperatur.

Det er en gedigen kvalitetsmaskine og med en minimal fejlprocent er der tale om en maskine der kører upåklageligt i rigtig mange år.

Hvis din virksomhed bruger varmeaggregater til opvarmning af kuglelejere, kan du selv få lov til at teste maskinen fra Krampouz inden du køber. Kontakt Cosina ApS på telefon 42613995 for alle forespørgsler på denne maskine.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cosina ApS

Hermodsvej 18B
8230 Åbyhøj
Danmark
Cosina ApS

Send til en kollega

0.105